Sesongåpning i København spring regatta

OKK stilte med sine beste senior padlere i sesongens åpningsregatta. Dette er et et viktig uttak regatta for de beste padlerene i Danmark, Sverige og Norge. Amund Vold Eivind Vold, Mathias Svoren og Eirik Usland er tilbake fra et lengre treningsopphold i Mexico sammen med landslaget. På k- 1000m ble Eivind Vold vår beste padler med 7 plass i A finalen. Sverige stilte med verdensmestrene på k2 1000m fra 2021 og danskene tok sølv i VM 2021 så det er mange sterke padlere fra Norden om dagene. Amund Vold fikk det tøft og måtte ta til takke med B finale på årets første 1000m. Den distansen vant han greit.

Ekstra hyggelig var det at Håkon Hafstad OKK junior padler nådde opp til finalen og  Håkon ble nr 8 i A finalen. Han tar stadig stegene i sin fremgang som OKK padler.

Kampen på 200m er hard spesielt i god motvind. Matias Svoren var 8 tiendeler fra finalemulighet og Eirik Usland litt lengre unna. 200 m er populært med 44 padlere til start.

Søndag var det duket for 500m. Amund Vold ble eneste Norske i finalen. Han løftet seg fra søndagens 1000m og det ble 3 plass i A finalen på Amund, en viktig medalje for selvtilliten videre. Eivind Vold ble nr 4 i B finalen og Mathias Svoren nr 6 i B finalen. 50 utøvere stilte til start på 500m.

Håkon Hafstad leverte sitt beste løp i karrieren på Juniorsiden. Har kjørte rå sterkt og ble nr 4 i A finalen på k-1 500m av ca 30 padlere fra Norden. Siste løp for OKK utøver Mathais Svoren i Norges landslagsbåt på k4 500m , her ble de slått av danskene og ble nr 2.

Det er godt å komme i gang med sesongen. Vi håper OKK biter godt fra seg fra seg på resultatlistene. Snart er det Nc-1 for flere