Bli med og padle surfski du óg!

Vi har Surfski Ung hver torsdag klokka 18.30. Dette er en glimrende anledning for unge til å lære seg å padle surfski. Velkommen til alle fra 15 år og oppover! Oppmøte på brygga.

Fotograf: Sune Wendelboe. Bildet er ærlig og redelig tjuvlånt fra Facebook-siden Bølgen surfski – lek i en ski

Dette er en sit on top-kajakk som det er lett å komme oppi igjen med riktig teknikk hvis man velter. Surfski passer godt til å surfe på bølgene med, og å padle downwind i høyt tempo.

Du kan følge med på klubb-aktiviteter på Facebook-siden OKK Surfski. Vi bruker å ha faste treninger på mandager klokka 18 hvor vi enten padler ut og surfer hvis forholdene er gode. De andre gangene padler vi intervaller. Oppmøte ferdig skiftet på brygga.

Følg med på Facebook-sidene!

Husk å følge med på Facebook-sidene, da det varierer litt om og når det blir trening! Nye er velkomne, og da vil vi at dere avtaler med oss på forhånd så vi får gjennomgått håndteringen av utstyr og sikkerhet.

Bølgen Surfski -lek i en ski gir en god oversikt over aktiviteter i miljøet. Torsdager går det faste løpet SeaDog fra sørenden av Killingen. SeaDog er et lavterskel-løp. Vi har for sikkerhets skyld følgende krav til sikkerhet: Du må beherske re-entry, ha på fot-leash og vest. Og du må stille i surfski!


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: