Seier til Amund Vold i Blindleialøpet og himla greie OKK-prestasjoner

Amund padlet inn til førsteplassen i årets Blindleialøp på 00:38:21, sekunder foran Ivar Flikka Buch fra Flekkefjord Kajakklubb

Foto: Jin Kathrine Fosli

Det ble dramatikk da pokalen bokstavelig talt glapp for Oslo Kajaklubb-padleren. Heldigvis hoppet en av deltakerne fra barneklassen som hadde svømt over målstreken uti og fikk reddet opp pokalen som gikk på sjøen.

Sverre Petlund vant turklassen for herrer på 00:43:13, rett foran Hans Ellingsen. Sverre er en gjenganger øverst på pallen i Blindleialøpet, med førsteplassen både i 2019 og 2017.

Foto: Harald Arntsen, Kristiansand KK

Jin Kathrine Fosli, den padlende reporteren, vant turklassen blant kvinner på 00:57:15. Undertegnede kom inn foran en annen padler som er reporter og arrangør, Siv Sællmann.

Thomas Nilsen gjorde det sterkt på SUP, og klokket inn førsteplassen på 00:53:21. Gratulerer til alle som deltok!

Blindleialøpet kom sterkt tilbake etter to år med pandemi. Oslo Kajakklubb mener de fortjener prisen for sommerens vakreste eventyr. Takk til arrangørene og sponsorene for et fantastisk hyggelig løp med koselig afterkajakk på BrekkekjærHaven Kulturkafé!

Håper å se flere OKK-padlere i Lillesand neste år også. For dem som ikke kan vente går årets Hisøy rundt i regi av Arendal Kajakklubb av stabelen lørdag 30. juli: https://arendalkajakklubb.no/p/61703/arens-dag-(hisoy-rundt)

Foto: Jin Kathrine Fosli

Publisert

i

av

Stikkord: