Medaljedryss for OKK padlere i Nordisk mesterskap

Håkon Hafstad leverte en knall sterk k- 1 200 og padlet inn til sølv i Tampere Finland denne helgen. Han ble kun slått av sterke Danske Nikolaj Bryde. Håkon satt i båten som padlet  inn til sølv på k4 500 og bronse på k2 200m. Det at Håkon har etablert seg som en ev Nordens sterkeste k- 1 padlere er imponerende.

Gøy også for Tuva som bidro med hele tre medaljer i klassen kvinner U21. Bra jobbet med en slitsom første dag hvor hun stilte til start på alle løpene i klassen sin. Medaljene fikk hun for tredjeplassen i K4 200m (med Elsa-Marie Stensholt, Celine Helleren og Sofie Berge), K2 1000m (med Elsa-marie Stensholt) og K4 500m (med Elsa-Marie Stensholt, Celine Helleren og Stine Egge).

Eirik Usland Gade deltok også for OKK i U21 klassen. Hans beste resultat ble 6 plass på k-2 1000m med Syver Borge Saksvik.

Gratulerer til våre OKK padlere!


Publisert

i

,

av

Stikkord: