Påmelding: Padletur på Vansjø 20. august – 21. august

Fra lørdag 20. august til søndag 21. august blir det tur til Vansjø, som er en stor innsjø i nærheten av Moss. Vansjø har store og små øyer, sund, fjordarmer og vakre vannliljer. Kanskje er vi også heldige og får se en bever. Vansjø er derfor et spennende sted for padling. Dagsetappene blir på 10-15 km.

Vi møtes kl. 11:00 på p-plassen på Vaskeberget. Kjør E6 forbi Moss og ta av avkjøring 12 Halmstadkrysset. Følg riksvei 118 tilbake og kjør over/under E6. Følg deretter Vestre Huggenesvei til p-plassen på Vaskeberget. Tips: søk fram Vaskeberget på Google-maps.

Fra Vaskeberget padler vi en fin tur til Gudøya, der vi overnatter. Det er mulig å sove i hengekøye eller telt på Gudøya. Det er flere sandstrender på øya, tursti rundt hele øya, og det er tilrettelagt for fritidsbruk med krakker, renovasjon og toaletter.

Selv om Vansjø er en innsjø, kan ikke vannet drikkes, heller ikke kokt. Ta derfor med nok drikkevann til helgen, rundt 5 liter. Ta også med mat til lunsj begge dager, frokost søndag og middag lørdag.

Vi er tilbake på Vaskeberget søndag ettermiddag.

Dette er en tur du kan være med på selv om du ikke er en erfaren padler, men du må ha tatt grunnkurs i padling. Hvis det er noen som ikke har vært på overnattingstur med kajakk før, ta gjerne kontakt for å få noen tips.

Vi lager gruppe på Messenger for å utveksle informasjon og avtale kjøring.

Totalt antall deltakere på turen er 20 inkludert turlederne.

Påmeldingen stenger Onsdag 17. august kl 16

Turledere: Gunvor og Marte Ø.


Publisert

i

,

av

Stikkord: