Påmelding: Padlehelg i Bohuslän 2.-4. september

Endelig er det igjen mulig å padle i Bohusläns vakre skjærgård!

Vi inviterer til en helg med padling i Bohuslän, mellom holmer og skjær, og med idylliske teltplasser. Dette er en telttur uten for lange dagsetapper, og med mange mulige rutevalg. Akkurat hvor dagsetappene går, vil bli avhengig av været. Med gode vindforhold kan vi padle mellom de ytterste holmene og øyene. Hvis det blåser mye, vil turen gå nærmere land.

Fredag reiser vi til Rörvik camping utenfor Hamburgsund, et par timers kjøring fra kajakklubben (https://www.rorvikscamping.se). Vi møtes på campingplassen fredag etter hvert som den enkelte kommer.

Lørdag kl. 10:00 starter turen fra campingplassen, som er et godt utgangspunkt for padling i skjærgården både nord for Hamburgsund mot Fjällbacka og sørover. Vi overnatter i telt på en av øyene i skjærgården. Søndag padler vi tilbake til Rörvik camping, hvor vi har fått tillatelse til å ha bilene stående. Vi regner med å være tilbake i 17-tiden.

Området det er aktuelt å padle i, er grovt sett mellom Grebbestad og Hunnebostrand.

Man kan laste ned og skrive ut kart her: https://www.lantmateriet.se/sv/kartor/vara-karttjanster/kartutskrift/

Dagsetappene blir på rundt 20 km. Kravet til å delta er grunnkurs, men du bør ha padlet en del etter kurset.

Alle må ha med utstyr til å sove og lage mat ute, mat og drikkevann (vi kan ikke regne med å finne ferskvann på øyene). Det er ikke krav om tørrdrakt, men det er nødvendig med padleklær som gjør det komfortabelt selv om det regner og blåser.

Vi oppretter en Messengergruppe for deltakerne der det blir mulig å avtale kjøring, og der det vil bli gitt mer informasjon om turen.

Det er 15 plasser inkludert to turledere.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 30. august.

Turledere er Karine og Inger.


Publisert

i

,

av

Stikkord: