Velkommen til OKK-tur til SMØGEN 21. – 23. oktober

NB! Påmelding nederst på denne siden

Havpadlegruppas avslutningstur gjennomføres også i år til Smøgen i Sverige hvor vi skal bo på Makrillviken vandrerhjem.

Makrillviken vandrerhjem ligger helt ute i havgapet med nydelige padleforhold både for de erfarne og for mer nybegynnere. Vi setter opp ulike turer. Kravet for å bli med er at du har gjennomført grunnkurs og at du er medlem av OKK. I tillegg til padlemuligheter har stedet en nydelig badstu på brygga som ble brukt av de fleste da vi var der sist – med kort vei til det våte salte element.

Kajakk, spruttrekk, vest og åre kan du låne fra klubben. Ta med lakenpose eller sengetøy.

Alle ordner med transport selv og vi oppfordrer til at folk kjører sammen. Vi oppretter en egen Facebook-side for turen (OKK hav høstavslutning 2022). Om noen har problemer med transport, kan dere selv koordinere dette på denne siden. NB! Vi anbefaler lading av elbil før ankomst til Smøgen, da det er svært dårlige lademuligheter i Smøgen. Vær oppmerksom på av vi også trenger biler for transport av kajakk begge dager.

Google angir kjøretiden til ca 2,5 time, men med kajakker på taket og litt kø må man nok regne med noe mer. Servering av suppe når folk kommer fram fra kl 19.00 på fredagen. Søndag regner vi med avslutning i Smøgen ca kl. 16.00.

Pris for helgen er kr 1.200,- + billettavgift som inkluderer overnatting i dobbelt-/flersengsrom (ta med lakenpose), måltid ved ankomst fredag og reker lørdag. Tørrmat og drikke tar du med selv. Påmeldingsavgift er kr 300,- som ikke refunderes dersom du mot formodning blir forhindret fra å dra. Ingen refundering ved avmelding etter 5.oktober.

Vi satser på å lage måltidene selv og alle må være forberedt på å delta i matlaging, rydding, etc. Før avreise må vi rydde, støvsuge, tømme søppel samt vaske gulv på rom. Vask av gulv på fellesarealer og felles bad/toalett er inkludert i deltageravgiften. Arrangementskomiteen fordeler ansvar.

Vi har bestilt 50 plasser. Spesielt oppmuntrer vi nye medlemmer i klubben til å melde seg på – har du hvert med på torsdagspadling så kan du være med på tur! Meld dere på så raskt som mulig. 

Eventuelle spørsmål kan stilles på egen Facebook-side for turen (OKK hav høstavslutning 2022).

Velkommen til hyggelig padletur – og ikke minst en sosial helg.

Hilsen turkomiteen. Hanne E.P., Birte, Siri Pernille og Tom. 


Publisert

i

,

av

Stikkord: