Kongepokal til Eivind Vold

Foto: Daniel Salbu

Eivind padlet inn til sin 3. kongepokal på k-1 1000m under NM i Kristiandssand. Han vant med klar margin med over 3 sekunder foran sin kjære bror Amund Vold fra Oslo. Vemund Jensen fra Bærum ble nr 3. OKK gratulerer Eivind med hans majestet kongens pokal!

Eivind delte seieren på k-1 500 m med Vemund fra Bærum, det var umulig å skille ved få tusendeler.  Amund sikret bronsen på  på 500m. På spesialdistansen 5000 m sikret Eivind igjen et nytt NM gull  Eivind men Amund sikret sølvet. Hele 3x NM Gull til Eivind , da ble han den store NM kongen i Kristiansand for senior herre.

Foto: Daniel Salbu

Håkon Hafstad i Junior herre padlet inn til flott bronse medalje på 200m i juniorklassen- 7 tiendeler fra gullmedaljen, løpet ble vunnet av den sterke sprinter Simen Straume fra Njørd. På k-1 500 viste Haakon enda sterkere padling og han ble nr 2 på k-1 500m. Håkon har etablert seg som en av Norges beste juniorpadlere.   Våre juniorer Jens Ulrik ble nr 8 på k-1 1000 i finalen med litt sykdom i kroppen og Joakim Seljelid ble nr 9 i A finalen på k- 1 200m. Gutta viser stadig god fremgang.

Foto: Helge Hafstad

Ekstra gledelig denne helgen var 2x bronsemedaljer i ungdom herre klassen på k4 200m og k4 500m Ungdomspadlerene Alexander Røer- Amundsen og Dastin Farzelayev fikk med seg de unge G14 padlerne Fredrik H Wigaard og Jonathan Bjørnstad på k4 200m. Det er stund siden vi har tatt medalje i UM i ungdomsklassen . På k-4 500m ble Alexander byttet ut med William Kvalnes her padlet de inn til en hederlig god 3 plass også.  Vi har flere gode padlere hjemme i G14 som måtte på konfirmasjon denne helgen, så dette lover godt for nye fremadstormende OKK padlerne.

Foto: Helge Hafstad

Ellers var det en glad gjeng som deltok. Thomas Lothe og Eirik Usland kjemper hederlig i seniorklassen mens super veteran Thor B Wiig også stilte i seniorklassen. Nå gleder vi oss til NM på Årungen med et enda større mannskap fra OKK.  Takk for et supert NM.

Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad

Publisert

i

,

av

Stikkord: