OKK NM Gull 12 år på rad for OKK

OKK leverte et solid mesterskap i mange årsklasser på Årungen.

Håkon Hafstad, Eirik Usland, Thomas Lothe og Mathias Svoren sikret OKK Gull på k4 1000m lørdag på Årungen. Dette er OKK`s gullfangst sammenhengende hvert år i k4 siden 2011 i senior herre. Amund Vold og Eivind Vold vant lett k2 5000m som forberedelse til VM i Maraton. Vold gutta samt Lothe og Usland kjørte også k4 500m. Her ble det «bare sølv» og 13 hundredeler for sent til gullet.

Foto: Hege Hafstad

I Junior Herre padlet Håkon Hafstad og Joakim Seljelid inn til Gull på k2 200. De viste imponerende lagbåt padling med over 160 i frekvens og sikret gullet med noen få 7 hundrededeler margin. Her overasket de flere forhåndsfavoritter. I Junior Herre sikret Håkon Hafstad og Jens Ulrik R Quale og en god bronse i en sterk motvind på k2 1000m samt en sterk bronse på k2 5000m. Gratulerer!

I G14 viste Fredrik Holm Wigaard sitt ypperste og vant G14 i et tett oppgjør på k-1 200m. Fredrik «klinket» også til på k-1 500m med Gull, det var sterk motvind 4-5 m/s og 2min 9 sek  fra en 13 åringen som har enda et år igjen i årsklassen er nok det sterkeste OKK har sett i gutte klassen gjennom tidene.  Fredrik padlet også inn til sølv på langløpet. Fredrik har vært i toppen i G14 i år og han har altså enda et år igjen i samme årsklasse.

Foto: Helge Hafstad

Det er i veldig gledelig med nye OKK rekrutter som deltok for første gang. Neo Mayer padlet inn til en fantastisk fin 3 plass i klassen G12 år. Det var over all forventning.

Foto: Helge Hafstad

Helena Stenslet er med for første gang på Norges cup og padlet inn til en meget fin 4 plass i klassen P12 år som var imponerende bra.

Foto: Helge Hafstad

Det var også veldig hyggelig med våre P14 padlere som også deltok på sin første konkurranse. Natalie Øien og Cilja Kjellen klarte seg fint og har fått etablert en pers på k-1 200m, det samme gjorde Leonard Sørli.

Foto: Helge Hafstad

Dastin Farzelayev og Alexander Røer- Amundsen fortsetter sin gode fremgang i Ungdom herre. Begge perset på på 200 meter og Alexander på 500m,de nærmer seg stadig våre juniorer, mye trening gir resultater. Som Dastin sier «kjør max til vallhall» Da blir «gudene» fornøyd og et stort «gilde» for OKK.

Foto: Helge Hafstad

Jonathan Bjørnstad satte pers med hele 20 sekunder på 500 i G14. Johan Grebben var i finale i G12 og perset også solid. Endre Vatnar leverte fint og han har over 25 sek fremgang på 500 fra 2021. William K perset også godt siden forrige helg i Kristiansand og padler stadig fortere i G14 klassen. Alle perser uten medvind i helgen!

Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad

Hyggelig å ha med super sterke Øyestein Andreasen som satt i k4 på 200m senior herre, de leverte med 4 plass. Øystein Magnus Leinum satt i k2 med Lothe på k2 200, de vant lett B finalen

OKK har en god base padlere på flatvann sprint Nå gjenstår klubbmesterskapet og vi gleder oss allerede til 2023. Følge med på Eivind og Amund som padler VM k2 maraton i Portugal om litt under 2 uker.

Heia OKK!

Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad
Foto: Helge Hafstad

Publisert

i

,

av

Stikkord: