VM-bronse til Amund og Eivind!

OKKs Amund og Eivind Vold padlet inn til en fantastisk bronsemedalje i K2 i VM i maraton i Ponte de Lima i Portugal. Det er en fantastisk prestasjon i et utrolig sterkt felt. De lå i tetfeltet hele vegen, og padlet smart med ingen hodeløse spurter. Distansen er hele 29.7 km, så det gjelder å holde ut!

Voldbrødrene intervjues etter målgang

Etter siste overbæring stod det mellom hjemmefavorittene Pimenta/Ramalho og Spanias Llorens/Plaza og Voldbrødrene. Portugal viste seg som de sterkeste. Voldbrødrene kjempet hardt om sølvet mot Spania, men spanjolene som er årets Europamestre trakk det lengste strået.

Trener Tom Selvik er godt fornøyd med disiplene sine. Spesielt fordi at Amund padlet deler av løpet med krampe i armene. Nå fikk Amund endelig vist at han er tilbake i verdenstoppen etter alvorlig kreftsykdom for 3 år siden, og Eivind kom seg på riktig side av bøyene, og fikk nå endelig medalje i en lang og sterk maratonkarriere. Lars Hjemdal var med som lagleder og support, og ga guttene svært nyttige taktiske råd. Levering av drikke på overbæringene fungerte perfekt.

OKK gratulerer Amund og Eivind med et fantastisk resultat!


Publisert

i

,

av

Stikkord: