Skisamling på Skeikampen med rekruttene

20 utøvere unge padlere og 4 voksne ledere fra Oslo kajakklubb dro på skisamling til Skeikampen 2-4. desember 2022. Dette var et viktig arrangement der mange av våre yngre padlere var med på tur for første gang. Målet var å bli bedre kjent og bygge godt sosialt miljø på tvers av alder og nivå blant rekruttene og junior.

Nedenfor er noen glimt fra en fantastisk helg med gode treningsøkter på ski 3 dager i strekk og mye tid til lek og moro. Takk til trenerteamet med Tom, Jacob og Vegard for utmerket planlegging og gjennomføring.

Vi er også meget stolte av den veloppdragne og spreke ungdommer som både kan padle og gå fort på ski. Og de som hadde lite skierfaring fra før satset alt inn i skiløypa og hodestups ut av den under stafetten på lørdagen. Men med en hjelpende hånd opp fra snøgropen og godt humør kan vi nå langt sammen!

– Og ble målet for turen nådd?

Ungdommen sier ivrig: “Jeg visste ikke at helgeturen skulle bli sååå gøy! Når er neste samling?

Dette var en strålende helg med skiglede for alle!

Vi bodde på fine hytter. Les mer Om Skeistua
Etter en kveldstur på ski i skumringen fredag kveld, smakte det godt med pizza.
Alle måltider servert av kokken Roar og eieren av hyttene på Skeistua var av lekker, energirik og sunn!

Planlegging av lørdagens program med Tom, Jacob, Vegard og Stein.
Gode vibber i skispsoret og på snapchat. Jacob klar for kveldsøkt fredagskvelden. Jan Wigaard stilte som skismører på morgenkvisten lørdagen.
Skitrening og stafett med maks innsats lørdag.
Tom og Jacob hadde forberedt lørdagsunderholdning med teamleker og konkurranser.

Publisert

i

, ,

av

Stikkord: