Eivind Vold vant Musialonga etter dramatisk sluttspurt mot Simen Østensen

Vinner Eivind Vold

Bare 30 meter før mål fikk Eivind krampe i låret og kjørte rett ut i svingen før målseilet. Men 200 meter før det stakk han fra Simen Østensen i en imponerende sluttspurt og så ut til å ta seieren og vinnerloddet på kr 10.000 hjem. Eivind klarte imidlertid å karre seg i mål, men var ganske knust etter å ha hatt seieren i lomma.

Så kom tidene opp. Eivind hadde hatt litt kluss med drikkesystemet sitt i det starten gikk og krysset startlinjen ca 10 sekunder etter feltet med de seks antatt beste løperne. Han var ca syv sekunder etter Simen Østensen i mål og dermed vant han med tre sekunder etter 7 mil og 70 runder på Musejordet! Dette var vel fortjent for Eivind var klart sterkest i spurten.

Eivind slet i perioder med å holde feltet. Først fikk han en dårlig start og måtte slite i flere runder for å ta igjen feltet. Så falt han og ble liggende langt etter, men han kjempet seg opp i rygg igjen. Så gikk han opp og dro feltet de siste rundene mens Simen sparte på kreftene til spurten. Men så sa det bang og plutselig stakk Eivind fra. Vel fortjent seier!

Tetfeltet

36 deltakere av alle kategorier løpere stilte til start i det andre Musialonga som Bygdø Idrettslag arrangerer på Bygdøy skiarena i begynnelsen av februar. Det var litt av en opplevelse for publikum å se løperne gå rundt og rundt i «Hamsterhjulet». 

Og noen laget show. K2 bestiger Frank Løke gikk rundt i bare shorts i – 10 grC som kuldetrening til Sydpolturen sin! Han var ganske stiv i kroppen da han endelig kom i mål etter vel fem timer. Rapperen Pimp Lotion gikk rundt i olabukse og tape foran munnen! Ingen drikke eller føde underveis. Og etterpå takket han nei til fôr, for han hadde spist i går!

Og dagen etter gikk KongsgårdCrossen med nesten 500 barn fra 3 til 11 år fra nesten 30 klubber på Østlandet. Det var også en stor skifest.

1. Eivind Vold, Oslo Kajakklubb, 2:55:22.0
2. Simen Østensen, Team Raclette Partner, 2:55:25.0
3. Halvor Bade, Team Raclette Partner, 2:56:26.0

Einar Kjerschow. Leder Bygdø IL


Publisert

i

av

Stikkord: