Velkommen til OKKs fyrtur for aktivitetsledere – en hel uke i mai!

Påmelding nederst på denne siden

Mandal til Risør søndag 14. til søndag 21. mai

Vårens vakreste padleeventyr – OKKs tradisjonelle fyrtur for aktivitetsledere utvides i år til å bli en hel uke! Siden Kristi himmelfarts dag kommer dagen etter 17. mai kan du få en hel ukes padletur og bare ta fri tre dager fra jobben!

Planen er slik:

Vi kjører nedover om morgenen søndag 14. til Mandal og padler ut til fantastiske Ryvingen fyr hvor vi overnatter (ca 7 km). Mandag padler vi til Songvaar fyr utenfor Høllen (ca 21 km), tirsdag padler vi til Grønningen utenfor Kristiansand (ca 24 km). Dagen etter, etter flaggheising og 17. mai frokost padler vi med flagg på kajakkene ned til Saltholmen fyr ved Lillesand (ca 27 km). Torsdagen padler vi til Torungen fyr utenfor Arendal (ca 31 km). Deretter er det foreløpig litt uklart hvor vi overnatter fredag, men planen er å ende opp i Risør eller der omkring lørdag kveld. Søndag 21. vil gå med til å hente biler og returnere til Oslo. Alle må ordne transport selv, men vi oppretter en gruppe på Messenger der det er mulig å koordinere kjøringen.

Torungen fyr

Tradisjonen tro vil vi dele deltakerne inn i matlag som får ansvar for innkjøp og tilbereding av smakfulle treretters middager på de ulike fyrene. Vi kommer i år også til å fordele ansvar for navigering slik at alle som ønsker får trent på det.

Ryvingen fyr

Antall deltakerplasser er 18. Krav til å delta er at du er aktivitetsledere i OKK.

Det vil være mulig å være med på hele eller deler av turen, men de som vi være med på hele turen vil bli prioritert. Hvis ikke turen blir fylt opp før påske, vil de som har meldt sin interesse for å bli med på enten første del (søndag til onsdag) eller andre del (torsdag til søndag) få plass. Disse får altså beskjed før påske om de får plass på turen eller ikke.

Påmelding åpnes torsdag 9. mars kl. 21:00.

Saltholmen fyr

Påmeldingsavgift kr 300 som ikke tilbakebetales ved eventuelt avmelding. De som melder sin interesse for kun en del av turen betaler ikke påmeldingsavgift. Utgifter til mat og overnatting kommer i tillegg til påmeldingsavgiften og fordeles etter turen. Overnatting vil komme på rundt 300 kroner per natt.

  1. Jeg ønsker å være med på fyrtur fra Mandal til Risør søndag 14. til søndag 21. mai. Påmeldingsavgift kr 300.
  2. Jeg ønsker å delta på første del av turen fra søndag 14. mai (fra Mandal) til onsdag 17. mai (Lillesand).
  3. Jeg ønsker å delta på siste del av turen torsdag 18. mai (fra Lillesand/Arendal) til søndag 21. mai (Risør).

Publisert

i

, ,

av

Stikkord: