Aktivitetsledersamling OKK hav på Portør pensjonat 5. – 7. mai 2023

NB! Påmelding nederst på denne siden

Velkommen til OKKs aktivitetsledersamling for havpadlere på Portør pensjonat fredag 5. til søndag 7. mai. Meld deg på nå!

Hensikten med helgen er å opprettholde et høyt kvalitetsnivå til turlederne i OKK slik at vi er komfortable med å lede turer og takle de utfordringer som det gir. Vi kommer som vanlig til å friske opp redning, tenke sikkerhet, øve på turledelse og også muligens en økt hvor det å holde kurs står på programmet. Detaljen i programmet er ikke ferdig ennå, men med mye fine folk og de gode padleforholdene som er ved Portør, ligger alt til rette for en lærerik helg. 

 Mer informasjon kommer så snart brikkene er på plass.

Portør Pensjonat har rustet opp stedet og blant annet bygget åtte små hytter hvor vi skal bo. Samlingene blir som vanlig inne i hovedhuset hvor vi også får servert frokost og middag. Lunsjpakke smører vi til frokost.

Vi reiser nedover med privatbiler. Enkel middag fredag kl 20.00. Alle må selv ordne med skyss, men vi er behjelpelig med kontaktinformasjon slik at flest mulig kan kjøre sammen. Det er tre timers kjøretur til Portør fra OKK, vel å merke uten kø! Samlingen avluttes senest kl 16.00.

Egenandel kr 700,-

Påmelding: innen 13. april.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord: