Påskesamling i Flekkjord med sterk OKK padling

Den tradisjonelle påskesamlingen har vært en tradisjon siden midten av 80 tallet. OKK stilte med våre yngre rekrutter, ungdomspadlere og våre yngste seniorer. Vi var en gjeng på totalt 15 utøvere som dro ned til det «blide Sørlandet», noen måtte bli hjemme på grunn av sykdom og skader!

Årlig testløp på 2600 meter i Grisefjorden

Våre yngste utøvere har trent godt i vinter, dette visste seg allerede på testløpet som arrangeres hvert år på mandag i den såkalte «Grisefjorden». Et løp på 2600m rundt øya «Grisen». Det ble også solid fremgang for våre unge lovende junior- og seniorpadlere som har vært med noen år.

Helena Nystrøm Stenslet delte seieren med Linda Marie Suss fra Flekkefjord i Piker 12 klassen , 3 jenter skilte det kun 1 sek totalt. Helena padlet på 17 min 08 sek.  

I klassen G12 år klinket Neo Meyer til med seier, han var hele 30 sekunder foran neste konkurrent fra Tysvær. Neo padlet på 16 min 56 sek.

I Klassen P14 år ble Cilja KJellen nr 2, kun 3 sekunder bak vinneren fra Tønsberg, tiden ble 16 min 50 sek.

Bilde: Cilja og Helena

I Klassen Gutter 14 vant råskinnet Fredrik Wigaard lett, han var hele 1 min og 40 sekunder foran neste konkurrent fra Flekkefjord på tiden 12 min 22 sek.

Blant de ca 200 utøvere i G14 klassen som har padlet siden 2009, er Fredrik på toppen av listene. Ingen i alderen 14 år har padlet grisen like fort som Fredrik. Resultater finner dere på facebook : «påskesamling i Flekkejord»

Bilde av Fredrik, Neo, Helena, Cilja.

Vi er godt fornøyd med at treningen gir resultater, ikke minst at vi har et godt OKK miljø . Vi legger vekt på det styrkebaserte og fokuserer mest på personlig utvikling og fremgang.

I Senior Herre ble Håkon Hafstad nr 6 i et tett oppgjør med 4 padlere. Han padlet på 11 min 19 s med nesten 1 min fremgang siden 2022.

Jens Ulrik padlet på 11 min 45s og han var også over et minutt bedre enn i 2022.

I junior Herre padlet «sprinteren» Dastin 1 min 30s bedre enn i 2022 på 14 min 55s.

OKK Mina Jørundland padlet på 17min 53s og Ungdomspadler Johan Grebben på 14 min 8 sek.

Endre Kvestad ble nr 4 i G14 klassen på 14:30 og Leonard Sørli nr 7 på 15 min 57s.

Totalt 16 padlere stilte i klassen. Jonathan Gathe Moe blir stadig bedre han kjørte på 19 min 13 sek i G12 klassen.

Nykommer Lauritz Fougner Kloster gikk rundt i den kalde «grisefjorden» etter en hard start I UH,  Yaroslava fra Ukraina var også med men hun deltok ikke denne gang.

Livet med å bo i klasserom med alle utøvere er en herlig «sammensurium» med lyden av knirking i madrasser, fnising og tulling samt lukten av surt treningstøy og litt «parfymelukt».  Vi spiser alle måltider på bedehuset så dannelse og god matskikk må opprettholdes. Personlig at jeg fått smaken på den såkalte «bedehuskaffen» stram og god. Det var mye trening så utøverne falt lett til søvn. Ellers var vi på Kino, i svømmehallen og på den flotte nye Flekkjord Arena.

Jacob Norenberg og Tom Selvik er fornøyd med sesongåpningen og samlingen i Flekkefjord.

Tom tar med seg 18 utøvere til Spania Sevilla rett etter påsken sammen med Vegard Bull Jensen. Deretter en liten konkurranse i København og så Norges Cup 1 i Tysvær. Vi er klare for 2023 sesongen!

Jacob har full kontroll på bryggekanten
Morgensamling og oppvarming kl. 09.00 før alle skal ut på vannet
Morgenfrisk gjeng fra OKK
Mina koser seg i vårsolen etter siste treningsøkt onsdag

Sørlandsidyll på sitt beste i Flekkefjord

Her er noen glimt fra de flotte omgivelsene padlerne fikk oppleve i påsken. Klikk på bildene hvis du vil se de i større format.


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord: