NC 2 Årungen, OKK er «mer enn OK sterke».

Rapport skrevet av Cilja Kjellén. (Bilder fra trenere og foreldre.)

En strålende helg for OKK, solen skinte og det gjorde OKK sine utøvere også.

Pep-talk: Trenerne gir gode tips før hvert løp.
Heiagjeng og trenere ønsker Helena lykke til på vei ut på vannet.

Gode resultater og mye padleglede

I 12 års klassen så imponerte de tre 12 åringene oss.

Helena vant med fem sekunder over utøveren fra Flekkefjord i 200 meter løpet. Under k4 200 meter vant Helena sitt lag med 00.3 sek foran neste båt. Hun viste seg også flott frem på langløpet (1000 m) hvor hun padlet ca. 12 sekunder bedre en andreplassen.

Helena smiler til livet og livet smiler til Helena!

Neo kunne igjen vise seg frem på pallen, på 200 meteren så vant han over utøveren fra Laksevåg med ca. ett sekund. På langløpet så hadde Neo misforstått og padlet derfor feil vei, allikevel padlet han seg inn på en fortjent andreplass. Veldig sterkt kjørt av Neo på 200 meter K4.

Jonathan var med på sin første konkurranse i år etter super trening i vinter. Han padlet veldig sterkt på 500 meteren på tiden 3:06:91.

Under 500 K4 så padlet laget til Jonathan på tiden 2:46 og fikk en klar fjerde plass.

En stolt Jonathan Gathe Mo smiler til fotografen (mor Elisabeth).

Endre hadde siste året sitt i G14 og viste seg godt frem. Han stod strålende fornøyd på pallplassen nummer to i 500m distansen. Det var ikke bare Endre som var fornøyd med helgen, men også Tom, Jacob og Kristian.

Endre Kvedstad Vatnar på 2. plass på 500m

Leonard og Yaroslava padlet seg inn til seier på 500m K4 med utøverne fra BKK og FKK. Leonard padlet seg inn på en solid syvende plass på langløpet med tiden 11:42:48.

På langløpet vant Yaroslava med 16 sek over neste utøver fra Flekkefjord.

Yaroslava sin innsats på trening gir resultater.

Fredrik som i utgangspunktet egentlig skal padle i U14 har i år vært med i 16 års klassen, han klarer seg fortsatt veldig bra med svært gode tider. På 200m så padlet Fredrik på 43:50 og havnet på en fjerde plass.

Fredrik Wigaard

Alexander padlet 200m på tiden 45:03. Under langløpet (2500m) så lå Alexander og Fredrik veldig likt, Alexander sikret seg en plass på pallen med kun 20 sekunder foran Fredrik på fjerde plass.

Alle gode ting er 3, tenker Aleksander som er storfornøyd!

Johan padlet langløpet på 16:26 og William padlet på 18:15. Jonathan padlet på 2:30 på 500m. På 200m så padlet Jonathan seg inn på en klar femte plass.

Dastin og Mina hadde første året i junior. Mina har gjort en kjempestor innsats og forbedret tidene sine siden sin første NC for to uker siden. Dastin gjorde en super innsats og var fornøyd med uken og seg selv.

De eldste guttene gjorde en super innsats denne helgen. Eirik kvalifiserte seg til A finalen på 200m. Det var god trøkk fra resten av første år seniorguttene.

Eivind vant 1000m finalen med tiden 3:32:61. Vold brødrene padlet 500m K2 og fikk en tydelig seier.

Vi takker for en strålende helg. Gøy at så mange foreldre er med og heier på sine håpefulle talenter. Tusen takk til alle for en flott helg!

Stolte foreldre som heier på barna

Marianne (mor til Neo Meyer) intervjuer Elisabeth (mor til Jonathan Gathe Mo) etter at NC i Årunger ferdig.
Familien Koval fra Ukraina: Stolt ukrainsk mor og bestefar heier på Yaroslava sin suksess og fremgang. Mor og datter er også kjent for meget gode hjemmebakte sunne nøttekaker som de ofte deler med klubbens medlemmer!

Trygg transport

Klok av skade fra forrige biltur til Tysvær…nå er vi gode til å feste kajakkene!

Samlinger og mesterskap er sosialt

Mellom løpene kan alle få litt mat og drikke og kose seg i OKK-teltet. Avkobling og fri tid til å gjøre det man vil. Vi bare «Chiller’n» eller «Mobiller’n».


Publisert

i

, , ,

av

Stikkord: