Eivind Vold slo til med EM-gull

Eivind Vold (30) var raskest i K1-finalen på kortbane og ble europamester i maratonpadling i Kroatia torsdag. Han vant foran Jose Ramalho fra Portugal og dansken Mads Pedersen. Seiersmarginen var på 2,30 sekunder.

Også gullvinnerens bror Amund Vold deltok i finalen og padlet inn til 10.-plass.

I alt 20 padlere utgjorde torsdagens K1-finale. I kortbaneøvelsen ble det padlet 3,4 kilometer fordelt på tre runder med to overbæringer. Det norske gullet kom på første dag av mesterskapet i kroatiske Slavonski Brod.

(NTB)

Styreleder Sveinung Oftedal og OKK gratulerer med seieren!

Foto: NTB

SE LØPET PÅ YOUTBE HER

Innebygd video her:

Resultatlisten

Se løpet her fra og med 3:33:36

Noen klipp fra sosial medier

Mange i OKK følger med og gratulerer med seieren!


av

Stikkord: