Oslo Kajakklubb starter opp et nytt ungdomslag i kajakkpolo!

Hva er kajakkpolo?
Kajakkpolo er en ballsport i kajakker som er actionfull, våt og morsom! Kajakkpolo passer for alle over 10 år som liker å ha det gøy med kajakk, samarbeid og spenning.

På banen er det 5 spillere på hvert lag. Man bruker hendene til å kaste en ball i et mål to meter oppe i lufta. Under målet sitter keeper med åra rett opp for å stoppe skudd.Utstyret: Kajakk, årer, hjelm, ball, vest og spruttrekk får man låne på klubben. Det eneste man må ha med seg er badebukse og t-skjorte eller klær etter vær. Neopren er populært, men ull funker også.

Vil man vite mer om kajakkpolo eller aktiviteten på OKK kan man besøke nettsiden: https://www.okk.org/kajakkpolo/

Hva er planen?
Kort sagt er planen å ha det gøy med ball og kajakk i høst og til slutt dra sammen til Sverige på en ungdomsturnering i februar.

Konrad og Jon Anders er to motiverte trenere som brenner for sporten og har mye erfaring med trening for barn. De vil gå igjennom grunnleggende ferdigheter i kajakkpolo, og skape en hyggelig gruppe som kan ha det gøy med sporten. Fram til november blir treninger holdt på Oslo kajakklubb hver tirsdag kl 17. Første trening blir tirsdag 29. august og treninger vil vare en time. På vinterstid har vi tilgang på bassenget på Norges Idrettshøgskole på søndager. Det endelige målet er som sagt å sette det vi har lært på prøve ved å dra å spille mot andre ungdomslag. Vi drar til Stockholm hvor det arrangeres en årlig turnering i februar, Oslo Kajakklubb kan dekke deler av reisekostnadene.

Konrad startet å spille kajakkpolo da han var 10 år og nå spiller han på landslaget i Polen. Han har jobbet på sommerskolen og med skoleklasser på Oslo Kajakklubb.

Jon Anders har spilt kajakkpolo i 7 år og er norgesmester. Han har også jobbet som trener/instruktør for barn og voksne i 8 år innen langrenn, snowboard og kajakk.

Treningstider:
Fra 29 aug: tirsdager kl 17-18 i fjorden på Oslo kajakklubb
Fra 05. nov: Søndager kl 10-11 i bassenget på Norges Idrettshøgskole
Vi kommer til å bruke Spond for å organisere treninger. Kurset varer fra august til februar. Hvis man har det gøy med kajakkpolo kan man selvfølgelig fortsette å spille etter Sverigetur:).

Påmelding og kostnader
Første trening er gratis for å komme å prøve. Det er gratis å melde seg på kurset, men man må være medlem av Oslo Kajakklubb. Man kan melde seg på kurset her: https://forms.gle/rj858jReaBUsX4B29

Når man er med på kajakkpolo har man også tilgang til å være med på andre aktiviteter på klubben:). Tips til de som ikke er medlem ennå: Fra 1. september er medlemskontigent kun 500 for barn og ungdom opp til 21 år.

Spørsmål og kontaktinformasjon
Hvis man ikke er helt sikker på om man vil bli med kan man ta kontakt på følgende mailadresse/telefonnummer for å avtale en tid for å komme å prøve kajakkpolo. Hvis det er noen spørsmål så er det bare å sende en mail til: Kajakkpolo@okk.org eller ring/SMS Jon Anders: 97825785


Publisert

i

, , , ,

av

Stikkord: