Padlehelg til Koster 8. til 10. september

NB! påmelding nederst på denne siden

Vi inviterer til padlehelg i Bohuslän og planen er å padle ut til Koster og alle øyene på sørsiden av Koster.

I sundet mellom Koster og fastlandet kan det bli både bølger og vind, så deltakerne på denne turen må ha teknikkurs og en del padlerfaring. Dagsetappene blir på 20-25 km.

Fredag reiser vi til Bofors camping på Tjärnö, ca. 2 timers kjøring fra kajakklubben (https://boforscamping.se). Vi møtes på campingplassen fredag etter hvert som den enkelte kommer. Vi holder informasjonsmøte kl. 20:00, så da er det fint om alle er der. På campingplassen er det fint å sove i telt, men det er også mulig å leie hytte, noe den enkelte selv må bestille.

Lørdag kl. 10:00 starter turen fra campingplassen, som er et godt utgangspunkt for å padle over til Koster. Vi overnatter i telt på en av øyene sør for Koster og bruker lørdagen til å utforske det fantastiske øyriket sør for Koster. Søndag blir det også tur i området rundt Kosterøyene før vi returnerer til Bofors camping, hvor vi har fått tillatelse til å ha bilene stående. Vi regner med å være tilbake i 17-tiden.

Alle må ha med utstyr til å sove og lage mat ute, samt mat og drikkevann. Det er ikke krav om tørrdrakt, men det er nødvendig med padleklær som gjør det komfortabelt selv om det regner og blåser. Det er mulig å låne kajakk, åre mv. i klubben til denne turen.

Vi oppretter en Messengergruppe for deltakerne der det blir mulig å avtale kjøring og hvor det vil bli gitt mer informasjon om turen.

Det er 16 plasser inkludert to turledere.

Turledere er Margrethe og Inger.


Publisert

i

av

Stikkord: