Velkommen til OKK Hav høstavslutning til SMØGEN 20. – 22. oktober 2023

NB! påmelding nederst på denne siden

Havpadlegruppas avslutningstur gjennomføres også i år i Smøgen i Sverige hvor vi bor på Makrillviken vandrerhjem.

Høstavslutningen er en trivelig og sosial helg i flott natur, med nydelige padleturer for alle nivåer. Lørdagen er vi på vannet store deler av dagen, mens vi på søndagen legger opp til noe kortere turer. Begge dager vil turlederne planlegge og gjennomføre nivå-tilpassede turer som legges i både eksponert og skjermet farvann. Altså noe for enhver smak! Er du ny i klubben, eller har tenkt de siste årene at det er på tide å ta klubbmedlemskapet til et nytt nivå – bli med til Smøgen!

Kravet for å bli med er at du har gjennomført grunnkurs og at du er medlem av OKK.

Hvor skal vi bo?

Makrillviken vandrerhjem ligger helt ute i havgapet med nydelige padleforhold både for de erfarne og for nybegynnere. I tillegg til padlemuligheter har stedet en nydelig badstue med unik beliggenhet på brygga med kort vei til det våte og salte element.

Hva er inkludert ellers?

Fredag kveld serverer vi suppe fra kl 19:00, når folk kommer fram, og frem til ca kl 21:00.  Lørdag er det festaften med reker. Underholdningsbidrag mottas med takk og meldes inn til arrangementskomiteen.

Søndag regner vi med avslutning i Smøgen ca. kl. 16.00.

Hva skal jeg ta med?

Kajakk, spruttrekk, vest og åre kan du låne fra klubben. Ta med håndkle, lakenpose eller sengetøy. Tørrmat (frokost, lunsj og snacks på turene) og drikke for kveldene tar du med selv.

Hvordan kommer jeg meg til Smøgen?

Alle ordner med transport selv og vi oppfordrer folk til å kjøre sammen. Om noen har problemer med transport, kan dere selv koordinere dette på Facebook-siden. Det er opprettet en egen Facebook-side for turen (OKK hav høstavslutning 2023). Vi ber alle som har meldt seg på og betalt for arrangementet om å melde seg inn i denne gruppen.

NB! Vi anbefaler lading av elbil før ankomst til Smøgen, da det ryktes dårlige lademuligheter i Smøgen. Vær oppmerksom på av vi også trenger biler for transport av kajakk begge dager.

Google angir kjøretiden til ca 2,5 time, men med kajakker på taket og litt kø må man nok regne med noe mer.

Hva koster det?
Pris for helgen er kr 1.270,- som inkluderer overnatting i dobbelt-/flersengsrom samt måltid ved ankomst fredag og reker lørdag. Påmeldingsavgift er kr 300,- som ikke refunderes dersom du mot formodning blir forhindret fra å dra. Ingen refundering ved avmelding etter 4.oktober.

Måltidene lager vi selv og alle må delta i matlaging, rydding, etc. Arrangementskomiteen fordeler ansvar. Før avreise må vi rydde, støvsuge, tømme søppel samt vaske gulv på rom. Vask av gulv på fellesarealer og felles bad/toalett er inkludert i deltageravgiften.

Vi har bestilt 50 plasser. Spesielt oppmuntrer vi nye medlemmer i klubben til å melde seg på – har du vært med på torsdagspadling så kan du være med på tur! Meld deg på så raskt som mulig. Frist for påmelding er torsdag 12. oktober.

Eventuelle spørsmål kan stilles på egen Facebook-side for turen (OKK hav høstavslutning 2023).

Velkommen til hyggelig padletur – og ikke minst en sosial helg.

Hilsen turkomiteen. Vilde, Hanne E.P., Siri Pernille og Tom. 

Påmelding:

Sted


Publisert

i

,

av

Stikkord: