3x VM bronse til Eivind Vold

Foto: Daniel Salbu

OKKs Eivind Vold tok hele 3x bronse i Maraton VM! Konkurransen som ble holdt på Jels sø, i Danmark begynte med Short race der begge brødrene vold stilte til start. Eivind kapret bronsen bak Fernando pimenta og Mads Brandt Pedersen. Amund Vold tok en sterk 6. plass.

Lørdag var det klart for k1 lang distanse. Eivind Padlet et fantastisk løp og sikret sin andre bronsemedalje for mesterskapet bak Sør Afrikanske Andrew Birkett etter et spennende spurtoppgjør. Danske Mads Brandt Pederesen vant Gull på hjemmebane.

Foto: Daniel Salbu

Under et døgn etter k1 løpet skal Eivind igjen ut å kjempe om medaljer, denne gangen i K2 med sin bror Amund. Etter et langt og dramatisk løp med mye action så er de med i tetgruppen ut fra siste overbæring. Etter enda et spurtoppgjør klarer de å gjenskape prestasjonen fra fjorårets VM i Portugal. Eivind kaprer sin tredje bronse fra årets mesterskap, og Amund sin første! Helt fantastisk!

OKK gratulerer Eivind og Amund med de fantastiske resultatene!

Foto: Daniel Salbu
Foto: Daniel Salbu
Foto: Daniel Salbu
Foto: Daniel Salbu

Publisert

i

, ,

av

Stikkord: