Aktivitetsledersamling OKK hav i Heestrand fra 22. til 24. september

Velkommen til OKKs aktivitetsledersamling for havpadlere på Kustnära Vandrarhem på Heestrand i Bohuslän. Meld deg på nå!

Hensikten med helgen er å utvikle kompetansen som turledere, slik at det oppleves som både trygt og hyggelig å lede turer.

På denne samlingen vil vi spesielt arbeide med hvordan vurdere risiko og redusere faren for uønskede hendelser. Det vil både bli innføring i risikovurdering og risikoreduksjon, men ikke minst praktiske øvelser i å takle situasjoner som kan oppstå. Hvis vi er så heldig å få bølger, vil vi arbeide med hvordan turleder kan bidra til at deltakerne på turen synes det er både trygt og morsomt å padle i bølger. For å være god på redning, må det hele tiden øves på dette, og det vil vi også få med oss denne helgen. Vi får også høre om sommerens spennende padletur fra Grense Jakobselv til Tromsø/Harstad. Selvfølgelig blir dette også en sosial og hyggelig helg sammen med andre aktivitetsledere.

Vi oppfordrer spesielt nye aktivitetsleder og aktivitetsledere som vil komme i gang med å lede turer til å bli med på denne samlingen.

På Heestrand Vandrarhem vil vi bo i flermannsrom og vi får servert både frokost og middag. Lunsjpakke smører vi til frokost.

Vi reiser nedover med privatbiler. Alle må selv ordne med skyss, men vi lager en Messengergruppe for å avtale kjøring, slik at flest mulig kan kjøre sammen. Det er om lag 2,5 timers kjøretur til Heestrand fra OKK, vel å merke uten kø!

Det blir suppe på fredag kl. 20:00. Samlingen avsluttes senest kl. 16.00 på søndag.

Egenandel kr 1000,-

Frist for påmelding: 7. september

Arrangementskomité: Margrethe, Karianne og Inger


Publisert

i

av

Stikkord: