Sesongavslutning og klubbmesterskap for de unge lovende Flattvann Sprint-padlere

Lørdag 30 september sørget værgudene for en perfekt avslutning på sesongen. Vi er ikke sikre på om været hadde størst betydning for oppmøte, men det var uansett rekord i deltagelse på mange år.

Tradisjonen er å starte på linje ved klubbens brygge der OKK trenere gleder seg til å bruke startpistolen på OKK. 25 unge og store talenter fosset avgårde på rundløypa som er ca. 1,2 km.

Oppmøte kl. 09.30 og forberedelsene er i gang

Den yngste var Nils Fredrik på kun 7 år og den eldste var kanskje hans far Pål Strømskroken. Ellers var vi en herlig blanding og nye og eldre talenter.

Unggutta Fredrik Wigaard og Alexander Roer Amundsen  henter krefter etter hard kamp mot våre eldste senior padlere. De eldste er fortsatt «eldst» men gutta haler innpå.

Det tradisjonelle k2 mix-løpet blir planlagt etter resultatene fra k1-løpet. Da padler den utøveren høyest på resultatet lista med den som er litt lengre ned på lista. Da er det de eldste som kommer i båt med de yngste, samt en del utøvere på midten av resultatliste blir satt sammen. Det er alltid spennende hvem som blir satt sammen. Man må hilse høflig på hverandre og lage en slagplan for det 300m lange løpet. Vi fant frem hele 12 x k2-kajakker og det begynte å bli tomt for klubbens lagbåter.

Alle må inn på linje før vi kan starte
Konsentrasjon før startskuddet går
READY SET GO! Og DER gikk startskuddet!
Ikke lett å si hvem som kom først i mål… noen rett fra, noen til høyre og noen til venstre…
Noen veltet rett før målstreken
Og noen veltet etter målstreken. Badeglede for alle ble elegant demonstrert her i K2 mix med pappa Mats og datter Oda.

Tusen takk til alle som bidro og foreldre som hadde bakt kaker og kjøpt inn mat til den sultne gjengen. Helge Hafstad var grillsjef, så da kunne vi bare nyte den god maten.


Publisert

i

, , , ,

av

Stikkord: