Aktivitetsledersamling OKK Hav våren 2024

Velkommen til OKK’s aktivitetsledersamling for havpadlere på Gurvika 19. – 21. april. Meld deg på nå!

Denne våren prøver vi noe nytt: Vi har leid inn Kristoffer Vandbakk fra Kajakk Nord som sammen med Harald og Einar skal utforme et opplegg som forhåpentligvis vil tilføre noe nytt og utfordre oss alle. Vi skal selvsagt også friske opp redning og annen «kajakk-kompetanse» som mange av oss ikke har trent så mye på i løpet av senhøsten og vinteren.

Hensikten med helgen er å opprettholde et høyt kvalitetsnivå til turlederne i OKK slik at vi er komfortable med å lede turer og takle de utfordringer som det gir.

Detaljen i programmet er ikke ferdig ennå, men med mange fine folk og de gode padleforholdene som er ved Gurvika, ligger alt til rette for en lærerik helg.

Fredag kveld møtes vi til fersk suppe med flatbrød som serveres fra ca kl 19:00. Lørdag serveres grillmat med filet av okse, kylling og pølser med tilbehør (suppe fredag kveld og grillmat lørdag kveld er inkludert i deltageravgiften). Øvrige måltider lages selv, og hver enkelt av oss tar med tørrmat og drikke. Lunsjpakke smører vi til frokost.

Vi reiser nedover med privatbiler. Alle må selv ordne med skyss, men vi er behjelpelig med kontaktinformasjon slik at flest mulig kan kjøre sammen. Det er i underkant av to timers kjøretur til Gurvika fra OKK, vel å merke uten kø! Samlingen avsluttes senest kl 17.00 på søndag.

Egenandel kr 1.000,-

Påmelding: Snarest, men senest innen 10. april.

Velkommen til en flott, lærerik og en sosial helg!
Hilsen turkomiteen ved Harald, Einar og Tom


Publisert

i

av

Stikkord: