Oslo kajakklubb tar både gull og sølv på Kajakkpolo-turnering i Sverige!

Konrad klar for skudd

I løpet av helgen 9-11. februar deltok Oslo Kajakklubb på en spennende kajakkpoloturnering like utenfor Stockholm. Dette var første gang klubben sendte to lag til utlandet samtidig, og begge lagene imponerte i sine respektive divisjoner.

Det nyetablerte juniorlaget, som startet sin reise etter sommeren, fikk endelig muligheten til å vise frem sine ferdigheter. I den dedikerte U16-divisjonen på Järfälla Cup konkurrerte OKKs unge talenter mot jevnaldrende spillere fra Sverige. Konkurransen var tett, og kun laget fra Luleå klarte å overvinne OKK. Dermed sikret Oslo Kajakklubbs ungdomslag sølvmedalje i sin første internasjonale turnering!

Utøvere lag 2: Sibe, Yaroslava, Daniel, August, Arianna og Anton

På seniornivå viste OKK seg som en formidabel motstander. Med spillere med erfaring fra 3 til 8 år, var laget godt rustet for konkurransen.
Til tross for å ha tapt mot «Isbrytarna U21» fra Luleå i gruppespillet, som besto delvis av spillere fra Sveriges nasjonale U21-lag, kom OKK sterkt tilbake. Etter å ha møtt og tapt mot Sveriges U21-lag tidligere sommer, var muligheten til å vinne over svenskene nå. I den spennende finalen mot «Isbrytarna U21» klarte OKK å slå dem med knapp margin. Kampen var tett, og spenningen varte helt til siste øyeblikk da OKK scoret et avgjørende mål kun 29 sekunder før kampen var over, og dermed vant 2-1.

Utøvere lag 1: Jon Anders, Konrad, Wiktor, Sondre, Mikkel og Magnus

Vi vil takke Norges Padleforbund for å dekke kostnadene for denne turen, og en spesiell takk går til Martin Lillehagen for hjelp og hans bidrag med flotte bilder fra arrangementet. I tillegg vil vi takke foreldrene for frivillig innsats denne helgen: Jane (mor til Arianna) og Elin (mor til August) både som sjåfører på reisen med kajakkene på henger og støtte for barna og lagene under arrangementet.

Trener Jon Anders diskuterer strategi med laget
Sondre i farta
Kajakkpolo er mye fart og moro

Publisert

i

, , ,

av

Stikkord: