Håøyatur 1.-2.juni

Det blir Håøyatur 1.-2.juni med overnatting i telt. Det blir mulig å starte turen fra forskjellige steder.

Erfarne padlere kan padle fra byen ca 25 km, noen fra Sønderstøa på Nesoddlandet og fra Sætre på Hurumlandet. Fra begge steder under 10 km padling til teltplass på nordsiden på Håøye. Vi kan få litt mer vind når vi krysser leden fra Sønderstøa, så her må vi ha teknikkurs eller tilsvarande kompetanse. Turen fra Sætre er mer skjermet og det er ofte lettere padling. Men alt er avhengig av været.

Påmeldingsfrist er til og med torsdag 30.mai. Men dess før dess bedre. Dere kan låne kajakk og utstyr fra klubben. Ca 20 deltakere, gr parkering her ute. Flere erfarne padlere kan komme fra byen. Bli med på en liten mini sommertur, padling, bading, tur på land, besøk geitene, lag god mat og nyt livet på tur. Hilsen Ragnhild, Per, Anne, Andreas og Málfríður.


Publisert

i

av

Stikkord: