OKK helgetur til Håøya 30 aug til 1 sept

NB! påmelding nederst på denne siden

Årets andre tur til Håøya er en helgetur for deg som har en del padleerfaring og har minimum grunnkurs hav.

Turen er for OKK-medlemmer i havkajakk.

Du må ha erfaring med teltovernatting og gjerne i kombinasjon med padling. Du må også være i stand til å padle lengre strekninger i 5 km/t. Har du aldri padlet 30 km før er dette en fin andledning å prøve ut dette (søndagens etappe).  

Ingen påmeldingsavgift.

Vi møtes på OKK-brygga fredag 30 august i god tid før avmars kl. 17.00. Planen er å padle langs Nesoddlandet fredag 30.8 kl 17.00 og telte rundt siloen på Steilene (12 km). Lørdag kl. 10.00 padler vi videre til Spro (før Fagerstrand) og deretter via øyene fram til Håøybukta på østsiden og camper på øyas største gressplen. Lørdagen besøker vi Håøya Naturversted som serverer lokal mat og selger selvlaget gjeiteost fra de lokale geitene på øya, åpen til kl. 19.00. Det er fine turmuligheter på øya som har en histore med både gammel bosetning, munkekloster og forsvarsverk. Ta med gode tursko.

Håøya naturverksted

Hjemturen søndag vil gå langs vestsiden av fjorden og anslås til 30 km. Vi avtaler tidspunkt for avmars. Det blir en lengre lunchpause på Sjøstrand (badestrand) samt teknisk stopp både før og etter. Alle som tidligere har klart å padle 20 km bør klare denne turen når vi har hele dagen. Vi vet ikke nøyaktig når vi er tilbake søndag ettermiddag/kveld. Vi tar den tiden det tar.

Nødvendig utstyr:

• Hav kajakk kan reserveres fra tordag etter torsdagpadlingen (ca kl. 21.00). Bruk en tape og tusj. Merk: Reservert Håøyatur, ditt navn og dato. DU HAR SELV ANSVAR FOR Å RESERVERE BÅTEN.
• Sprutetrekk og vest. Husk også åre 
• Telt.
• Sovepose og liggeunderlag
• Nok mat til middag, frokost og lunsj + reservekalorier
• Drikkebeholder både til padlingen og til camp. Det er vann på øya.
• De som har kokeutstyr tar med dette. Her kan vi dele litt.
• Varmt tøy til kvelden, badetøy og regntøy
• Toalettsaker.  Det er toaletter på øya.
– Lørdagsgodt.

Alt bør pakkes i vanntette pakninger i båten. (store søppelposer funker utmerket)

Hilsen Inge +


Publisert

i

av

Stikkord: