Overnattingstur Fjorda/Velmunden 29.-30. Juni

NB! Påmelding nederst på denne siden

Lørdag 29. Juni drar vi på overnattingstur på Velmunden/Fjorda. Turen blir «lavterskel» så også nybegynnere vil føle seg vel på denne turen. 

Velmunden/Fjorda er et oppdemmet vann som ligger på høyden mellom Sperillen og Randsfjorden i Gran kommune. Det er et idyllisk og populært område for kanopadling, og har veldig mange flotte teltplasser. Vannet er oppdemmet og består av mange fjorder, derav navnet, og man er sjelden mer enn 100 meter fra land. Her er det mulig å padle gjennom små kanaler og trange sund. Teltplassene er ofte flate og fine, og det er også gode muligheter for å sove i hengekøye. 

Vi møtes ved Velmunden kl. 12 lørdag for felles pakking av kajakker, og padler ca 10 km for å finne en ledig plass for telting. Etter at teltplass er etablert, kan vi også ta noen småturer i området rundt leiren. Søndag kan vi ta enten ta noen ekspedisjoner med tom kajakk før vi henter utstyret og drar tilbake til bilene, eller vi kan pakke ned og ta en litt annen rute tilbake. Vi drar fra Velmunden ca. kl .14 på søndag.

Les om et eksempel på tur her. Padletur på Fjorda (ut.no)

Vi kommer tilbake til nøyaktig oppmøtested når vi nærmer oss turen.

Mat og drikke ordnes av den enkelte. Kajakk og padleutstyr kan lånes på klubben. Transport må ordes på egenhånd.

Det tar omtrent to timer å kjøre fra Oslo. 

Påmelding i lenken under.

Påmeldingsfrist 27. Juni, men gjerne tidligere.

Hilsen Inger og Lars Erik

Påmelding:


Publisert

i

av

Stikkord: