Aktivitetslederkurs Hav

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) – 09.05.2020 – 10.05.2020
10:00 – 18:00

Beskrivelse

Ta Aktivitetslederkurs på vakre Hvasser!

Selv om Vårsamlingen er avlyst på grunn av Covid 19 satser vi på å gjennomføre aktivitetslederkurset, men med kun 4-5 deltakere og da overnatting i telt på en av øyene utenfor Hvasser. All treningen vil bli tilpasset og gjennomført slik at vi kan holde avstand til hverandre, vi bor i telt og lager individuell mat.

På dette kurset lærer du å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter bestått kurs kan du planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt lede klubbturer i kjent og skjermet farvann.

Krav for å ta kurset er at du har gjennomført Teknikkurs Hav og gjerne padlet endel etter det.

Dette blir morsomme og aktive dager på vannet så viktig at du har med godt med mat&drikke, og ekstra tøy i vanntette poser.

Se mer om kurset og finn utstyrsliste her: http://www.padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/aktivitetslederkurs-hav/

Pris kr 2100 for medlemmer av OKK, og kr 2500 hvis du ikke er medlem. Inkl i prisen er lån av kajakk, åre, vest, trekk og evt tørrdrakt. Du får Våttkort/oblat etter gjennomført kurs. Medlemmer av OKK som ønsker å være med å lede turer etter endt kurs får refundert 75 prosent av kursavgiften.  Som deltaker på dette kurset får du også tilbud om å være med på OKKs Aktivitetsledersamling på Portør pensjonat i forkant, første helg etter påske – som en ekstra motivasjon til kurset. For spørsmål, ta kontakt med kursleder Harald Aas, ha@toi.no

Kurset inngår i OKK sin Vårsamling. Se mer info her: http://www.okk.org/arrangement/varsamling-2020-hav-og-surfski/

Tidspkt for kurset: lørdag kl 10-18 og søndag kl 9-17

Havpadling

Det er 10 plasser totalt. 5 er reservert og 5 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.