Fotograf: Sune Wendelboe

Downwind workshops

Dato/Tid
Dato(er) – 17.09.2019 – 09.10.2019
19:00 – 21:00

Sted
Oslo Kajakklubb

Beskrivelse

En serie workshops hvor vi ser på aspekter ved det å planlegge og gjennomføre downwindturer med en liten gruppe padlere på en trygg måte.

Dette er for deg som mestrer å paddle surfski i bølger, men ønsker å ta skrittet videre til langdistanse medvindspadling.

Merk: Dette er workshops, og ikke et kurs. Det er på ingen måte knyttet til NPF sin våttkortsstige for surfski, og gir ingen formelle kvalifikasjoner eller oblater.

Downwindpadlig er for mange essensen av surfskisporten. En fantastisk naturopplevelse, en skikkelig treningsøkt og et adrenalinrush på en gang. Det kan gjøres som sosial tur, treningsøkt eller konkurranse. Vi som driver med dette rund Oslofjorden ønsker oss flere padlekompiser. Derfor arrangerer vi dette.

Tematikken er i all hovedsak teoretisk og workshoppene vil foregå på land. Det er selvsagt mulig å bli med på downwindpadling utenfor selve workshopene.  Siden det er væravhengig er det best å avtale dette ad hoc.

Workshoppene vil gjennomføres i OKK på tirsdager ‪klokken 19:00‬ fire ganger utover høsten, og starter førstkommende tirsdag 17. september.

Tentativ plan:

17.09: Været og organisering av downwindpadling

24.09: Planlegging og navigasjon

01.10: Risikohåndtering og kommunikasjon

08.10: Krisehåndtering

*Innholdet kan måtte omrokkeres eller endres underveis. Ved behov setter vi gjerne opp flere workshops.

Registrer deg som «skal» her dersom du vet at du kommer til å møte opp.

Vi ser fram til noen hyggelige og lærerike «afterskikvelder» utover høsten.

Vel møtt!