Fjellpadletur 27-29 August med padling fra østenden av Bygdin til Torfinnsbu

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) – 27.08.2021 – 29.08.2021
Hele dagen

Beskrivelse

Sensommerens vakreste eventyr fjellpadletur 27-29 August er planlagt til Bygdin med padling fra østenden av Bygdin til Torfinnsbu (DNT Selvbetjent). Det er 3,5 timer å kjøre til Bygdin og drøye 2 timer (12 km) padling til Torfinnsbu.

Vi satser på klar på vannet fredag 27/8 kl 16 og felles gourmet middag kl 20. Lørdag har vi mange muligheter for fjellturer. Her kan nevnes topper som: Nørdre Kalvehølotinden som den nærmeste, til Vestre Kalvehøgde, Leirungskampen, Store Knutsholstind og Galdebergtinden alle over 2000 meter. Det finnes også nærmere og lavere alternativer for de som vil det, som for eksempel: Langedalskollen. Lørdag kveld satser vi igjen på felles gourmetmåltid kl 19. Søndag blir det rolig retur kanskje en omvei på Bygdin med kajakk før retur til bilene og Oslo.

 

Det er koronaregler på DNT hyttene og pt er Torfinnsbu mulig å booke for 15 personer. (Maks antall senger normalt er 30). Pr skrivende stund er alle 15 senger ledige for den aktuelle helgen.

Det blir tur, og alle som ønsker å være med og ha plass på hytta oppfordres til å booke seg en seng der på individuell basis på UT.no. Foreløpig setter vi antall turdeltagere til 15, som er antallet mulige senger å booke.  PS turkomiteen har nå booket plass. (Vi lager venteliste dersom vi finner det tilrådelig ift koronatiltak og turvurdering av arr komiteen å øke antallet.)

Send mail til nils.olav.solheim@gmail.com og Btsailing@yahoo.com når du har booket plass på hytta, evt ikke har fått plass og ønsker å stå på venteliste slik at vi kan lage en mailing liste/messengergruppe for ytterligere info når det nærmer seg.

Mvh

Turkomiteen.

Havpadling