Havpadlegruppa – rulletrening i basseng

Dato/Tid
Dato(er) – 15.12.2019
12:00 – 14:00

Sted
Berger svømmehall

Beskrivelse

Vi har også i år fått leie Berger svømmehall på Rykkin i Bærum for å øve på eskimorulle. Følgende søndager er satt opp før jul: 17/11, 24/11, 1/12, 8/12 og 15/12. Deretter fire søndager i januar.

FOR HVEM

Tilbudet gjelder kun medlemmer av OKK. Kun trening, ikke kurs i desember. De første gangene legger vi ikke opp til kurs, kun trening for de som alt har gått kurs, har prøvd seg på rulla før eller alt mestrer en eller flere ruller. Etter hvert vil det også bli mulig å melde seg på kurs. Det vil allikevel bli mulig å få noe instruksjon, tips og hjelp av erfarne rullere på hver trening. Aktivitetsledere oppfordres til å delta da det å mestre rulla gjør deg til en tryggere og bedre aktivitetsleder.

 

PÅMELDING, EGENANDEL OG PARSAMMENSETNING

  • Vi operer med to personer pr. kajakk, og det er maks plass til ca. 10 kajakker i bassenget, dvs. 20 personer. Mens en ruller, hjelper makkeren til. Kajakker må fraktes t/r for hver gang.
  • Du melder deg på via OKKs hjemmeside. Under «AKTIVITETER OG KURS». Følg påmeldings- og betalingsprosedyren her. For påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Prisen er 100,- pr pers.
  • Når du har fått bekreftet påmeldingen eller har andre spørsmål, er det fint om du sender en e-post til kontaktperson Petter Voss: pettervoss@yahoo.no. Oppgi her om du stiller med egen kajakk, klubbkajakk og gjerne også om du har gjort avtale med en makker. Skriv også hvilket nivå du er på.
  • På bakgrunn av påmeldingene lages det «rullepar» (to pers. pr. kajakk) og du vil motta en mail med oversikt over påmeldte m. kontaktinfo, parsammensetning osv i løpet av fredagen før treninga finner sted. Hvert par har ansvar for transport og vask av kajakk til og fra hallen.
  • Dersom du får beskjed om at treninga er fulltegnet, er det likevel muligheter for å bli med. Send da en mail til Petter med beskjed om at du ønsker å stå på venteliste.
  • Dersom du ikke kan komme, men er påmeldt og har betalt, må du også gi beskjed slik at evt personer på venteliste får tilbud om din plass. Betaling ordner dere da innbyrdes.

KAJAKKER, SPRUTTREKK OG KAJAKKVASK

En betingelse for leie av hall er at kajakkene må være rene utvendig og innvendig. De må følgelig vaskes utvendig og i cockpit før de brukes første gang, og bør også pakkes inn i plast eller presenning under transport. Alt av øvrig utstyr og bekledning som skal i bassenget, må også være rent. Kajakken bør være lettrullet, dvs ikke for stor, ha lavt bakdekk og lav ryggstøtte. Klubbens fire rullekajakker i «kursbua» i klubben er fine å bruke. Husk spruttrekk som er såpass stramt at det ikke ramler av ved rulling (helst neopren) samt våtdrakt, skibukse e.l. (Det kan fort bli kaldt med bare badebukse).

Hilsen

Harald Aas, Petter Voss og mange andre aktivitetsledere som blir med.

(Kontaktperson: pettervoss@yahoo.no, tlf 90755191)

Det er 20 plasser totalt. 12 er reservert og 8 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.