Havpadlegruppas avslutningstur til Heestrand i Sverige

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) - 13.10.2017 - 15.10.2017
00:00

Beskrivelse

Gå ikke glipp av havpadlergruppas avslutningstur til idylliske Kustnæra Vandrarhem i Heestrand ved Hamburgsund i Sverige. Vi reiser helgen den 13.-15. oktober 2017 og det tar omkring 2,5 timer å kjøre fra Oslo. 

Har du ikke vært med på OKK-tur før, er dette turen for deg! Pakk tørrdrakt, varme klær, termos, sjokolade og kajakkutstyr. Ta gjerne med en padlevenn fra klubben. Har du plass i bilen eller trenger haik, kan du avtale nærmere på Havpadlerne Oslo kajakklubb sin side på Facebook.

 Her er det vakre området vi skal bo og padle i.   

Krav til deltakelse
Du må ha grunnkurs. Trenger du å låne utstyr, er tørrdrakt-boden åpen og bemannet onsdag 11.oktober før og etter onsdagsturen. Båt kan du hente torsdag kveld og fredag. Husk å skrive opp i utlånsboken i klubbhuset at du låner kajakk til høstturen!

Kart
Ta med kart for området Grebbestad-Hunnebostrand. 

Litt om programmet
Vi satser på å samles fredag kveld i 20-tiden til litt varm mat. Lørdag og søndag blir det både lang og kort tur, bølgelek og sprell med hjelm på hodet (kanskje det blir medvindstur?). Det blir litt høytidelig middag med kåring av vinneren i havpadlernes fotokonkurranse lørdag kveld (tenk på bilder som du vil delta med – mer informasjon om dette kommer senere).

Praktisk
Ta med håndkle, sengetøy, lakenpose eller sovepose. Pris for oppholdet inkluderer to overnattinger i dobbeltrom/sovesal, to frokoster med matpakker, påfyll av termos, mulighet for badstu og helt sikkert festmiddag med reker lørdag kveld. Drikke med eller uten alkohol må du ordne selv. 

 Prisen er 1350 kr, som betales ved påmelding, senest den12. september.

Aktivitetsledere som skal lede turer samles fredag kveld i 21-tiden.

 Vi gleder oss!

 Per, Harald, Tonje og Ragnhild

Havpadling

Det er 38 plasser totalt. 38 er reservert og 0 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Dette arrangementet er fullbooket.