OKK aktivitetsledersamling 2019 på Malmøya ved Larvik

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) – 03.05.2019 – 05.05.2019
19:00 – 16:00

Beskrivelse

 

Havpadlegruppa i OKK arrangerer aktivitetsledersamling på Malmøya ved Larvik fredag 3. til søndag 5. mai. Vi har leid Jakthytta av Oslofjordens Friluftsråd; der er det 32 senger og god plass til å spise både inne og ute. Samlingen i NPF-regi i vår er avlyst.

OKK-samlingen er åpen for alle som har tatt aktivitetslederkurs.

Hensikten med samlingen er å riste møllen ut av tørrdrakta, friske opp rustne padleferdigheter etter vinteren, få føling med skarp vårsol og herlig kaldt vann – og sette oss alle i stand til å lede turer på en super måte. Og selvfølgelig skal vi spise god mat og hygge oss.

Programmet er ikke spikret ennå, men det blir temaer som oppfriskning av redning, turledelse, navigering og ellers temaer etter deltakernes lyst og behov. Gi innspill så snart som mulig om det er temaer som du ønsker.

Praktiske detaljer

Vi kjører nedover i privatbiler og samles ved Seilerhytta kro, Ødegårdsveien 20, kl. 19.00. Der er det også er mulig å parkere. Kjøreturen tar ca. tre timer fra Oslo. Det er bare 500 meter å padle over til Malmøya. Retur  søndag senest kl. 16.00.

Klubben betaler overnatting, men vi spleiser på middag som vi lager felles. Oppgaver og ansvar for innkjøp etc. vil bli delt ut i forkant av samlingen. Tørrmat og drikke tar den enkelte med selv. Du må også ha med sovepose og selvfølgelig alt padleutstyr inkludert redningsline og hjelm. Dette er en klubbtur og de om ønsker kan låne utstyr av klubben.

Påmelding innen fredag 26. april.

Vi kommer tilbake med endelig program og mer informasjon når samlingen nærmer seg.

Velkommen!

Hilsen komiteen, Cathrine, Einar og Harald

Malmøya ligger syd-øst for Larvik. Vi parkerer ved Seilerhytta – derfra er det kun 500 meter å padle over til øya.

Vi bor i Jakthytta – tidligere brukt ved fasanjakt!

 

Havpadling

Det er 25 plasser totalt. 22 er reservert og 3 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.