Overnatting på Ytre Vassholmen før Havnelangs

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) – 02.06.2018 – 03.06.2018
12:00 – 16:00

Beskrivelse

 

Foto: Oslofjorden friluftsråd

Søndag 3. juni er det Havnelangs, der Oslo kajakklubb skal markere seg (Se http://www.okk.org/2018/05/bli-med-pa-oslofjordlopet-sondag-3-juni-okk-tjuvholmen/).

Vi varmer opp til arrangementet med tur lørdag 2. juni. Vi starter fra brygga på OKK kl.12:00 lørdag formiddag og padler inn i Vestfjorden. Været og gruppas tempo bestemmer hvor langt vi kommer. Underveis skal vi uansett ha en hyggelig lunsjpause.

Mange har vært i land på Ytre Vassholmen og har sett den hyggelige hytta som Oslofjorden friluftsråd har der (https://www.oslofjorden.org/produkt/ytre-vassholmen/). Den har vi leiet fra lørdag til søndag. Det er 7 sengeplasser på hytta, men det er også noen teltplasser rundt hytta. For dem som gjerne vil sove i seng på hytta, koster overnattingen 180 kroner.

Det er selvfølgelig mulig å bare bli med på dagsturen lørdag eller å spise middag på Ytre Vassholmen for deretter å returnere til Bestumkilen. Den enkelte padler da på eget ansvar tilbake fra Ytre Vassholmen.

Middag: Ta med kjøtt eller fisk til grilling og noe grønt til en felles salat. Ta gjerne også med potetsalat, brød eller noe annet til middagen. Alle tar med brød, pålegg, kaffe/te og annet de trenger. Det er også nødvendig å ta med drikkevann.

Søndag padler vi mot havna i Oslo sentrum kl. 11:00. Hvis det er noen morgenfugler som gjerne vil spise frokost med hyttefolket, er det bare å komme innom på Ytre Vassholmen.

Det er ikke nødvendig å melde seg på dagstur, det er bare å møte opp.

Hvis du har planer om å overnatte i telt, så send gjerne en e-post til Inger (ins@online.no), så har vi en viss peil på hvor mange vi blir.

Hilsen Harald og Inger

Havpadling

Det er 7 plasser totalt. 4 er reservert og 3 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.