Padlespa og julerull: Luksustur til Langesund for havpadlere 11.- 12. desember

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) – 11.12.2021 – 12.12.2021
00:00

Beskrivelse

 

 

 

 

 

 

 

Det går mot vinter. Snart legger de fleste av oss padleårene på hylla for i år. Men de som vil kan bli med på en litt råflott bonustur som avslutning på årets padlesesong, en liten julegave til deg selv, nemlig padle- og badehelg på Quality Hotel Skjærgården i Langesund 11.- 12. desember.

Hotellet skryter av at «Vår badepark er hele 4000 kvadratmeter stor, og med 31 grader i vannet hele året er dette det nærmeste du kommer et tropisk paradis i Norge». Så da så. Adgang til herligheten koster kr 100,-

Vi har fått en ok pakkepris: Når vi spiser julebordsbuffet til 695,- per person får vi enkeltrom til kr 990,- og dobbeltrom til kr 1090,- inkl. frokost. Denne prisen ligger ikke ute på hotellets nettsider, så bestilling må enten skje ved å ringe hotellet eller sende mail. Gi beskjed om at du skal delta på julebordsbuffet som er booket på Marte Øvrum, Oslo kajakklubb. Vi har holdt av bord til 30 personer. Alle ordner bestilling og betaling selv. Ta kontakt via e-post: q.badeparken@choice.no eller telefon: +47 35 97 81 00 (rommet kan evt avbestilles fram til en uke før).

Dette startet i fjor som en tur for en engere krets, men siden dette er nevnt i terminlista til havpadlegruppa, er turen nå åpen for alle medlemmer av OKK. Alle som ønsker å spise «Martes julebordsbuffet» må melde seg på via OKK-siden. Foreløpig er det god plass både når det gjelder rom og middag, men dette kan endre seg fort, så ikke nøl for lenge.

Vi satser på padletur lørdag – kl 12.00 på vannet. Turlengde og turledere organiserer vi der og da alt etter vær og ønsker. Tur på søndag planlegges på lørdag. Dette er en tur med lave skuldre. Om noen ønsker å bli med og bare sitte i boblebadet er det også ok.

Mvh. turkomiteen – Marte og Harald

Havpadling

Det er 30 plasser totalt. 21 er reservert og 9 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.