Rulletrening for OKK-medlemmer i Berger svømmehall

Kart utilgjengelig

Dato/Tid
Dato(er) – 12.01.2020
12:00 – 14:00

Beskrivelse

HVOR OG NÅR

Havpadlegruppa i OKK arrangerer trening i eskimorulle i Berger svømmehall på Rykkin i Bærum følgende søndager vinteren 2020 kl 12.00 – 14.00:

5. januar, 12 januar, 19. januar og 26. januar.  Slik kommer du deg til Berger svømmehall.

FOR HVEM

Tilbudet gjelder medlemmer av OKK. Dette er trening, ikke kurs. Det vil si at du enten må ha gått rullekurs tidligere eller ha så mye erfaring med å rulle at du kan trene på egenhånd for å være med.    Det vil allikevel bli mulig å få noe instruksjon, tips og hjelp av erfarne rullere på hver trening. Aktivitetsledere oppfordres til å delta da det å mestre rulla gjør deg til en tryggere og bedre aktivitetsleder. Dersom du er uerfaren og er interessert i kurs, gi beskjed til Petter Voss (se e-post nedenfor så vurderer vi å sette opp det).

PÅMELDING, EGENANDEL OG PARSAMMENSETNING

  • Vi operer med to personer pr. kajakk, og det er maks plass til ca. 10 kajakker i bassenget, dvs. 20 personer. Mens en ruller, hjelper makkeren til. Kajakker må fraktes t/r for hver gang og må være helt ren.
  • Du melder deg på via OKKs hjemmeside. Under «AKTIVITETER OG KURS». Følg påmeldings- og betalingsprosedyren her. For påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Prisen er kr 100,- pr pers.
  • Når du har fått bekreftet påmeldingen eller har andre spørsmål, er det fint om du sender en e-post til kontaktperson Petter Voss: pettervoss@yahoo.no. Oppgi her om du stiller med egen kajakk, klubbkajakk og gjerne også om du har gjort avtale med en makker.
  • På bakgrunn av påmeldingene lages det «rullepar» (to pers. pr. kajakk) og du vil motta en mail med oversikt over påmeldte m. kontaktinfo, parsammensetning osv i løpet av fredagen før treninga finner sted. Hvert par har ansvar for transport og vask av kajakk til og fra hallen.
  • Dersom du får beskjed om at treninga er fulltegnet, er det likevel muligheter for å bli med. Send da en mail til Petter med beskjed om at du ønsker å stå på venteliste.
  • Dersom du ikke kan komme, men er påmeldt og har betalt, må du også gi beskjed slik at evt personer på venteliste får tilbud om din plass. Betaling ordner dere da innbyrdes.

KAJAKKER, SPRUTTREKK OG KAJAKKVASK

En betingelse for leie av hall er at kajakkene må være rene utvendig og innvendig. De må følgelig vaskes utvendig og i cockpit før de brukes første gang, og bør også pakkes inn i plast eller presenning under transport. Alt av øvrig utstyr og bekledning som skal i bassenget, må også være rent. Kajakken bør være lettrullet, dvs ikke for stor, ha lavt bakdekk og lav ryggstøtte Klubbens fire rullekajakker i «kursbua» i klubben er fine å bruke. Husk spruttrekk som er såpass stramt at det ikke ramler av ved rulling (helst neopren) samt våtdrakt, skibukse e.l. (Det kan fort bli kaldt med bare badebukse).

Hilsen

Harald Aas, Petter Voss og andre rulleansvarlige.

(Kontaktperson: pettervoss@yahoo.no, tlf 90755191)

Havpadling

Det er 20 plasser totalt. 12 er reservert og 8 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.