Rulletrening i basseng (og rullesuppe i forkant!) søndag 17.12.2017 for alle OKKere (HAV)

Dato/Tid
Dato(er) – 17.12.2017
18:30 – 21:00

Sted
Domus Atletica

Beskrivelse

OKK  har nå fått leie svømmehallen i Domus Atletica for øving på eskimorulle og evt andre redningsteknikker søndag 17.12 fra kl 18.30-21.00. “Rullesuppe” og rullrvideo i Askeladdveien 3 i forkant (kl 16.30) for de som ønsker. Vi håper selvsagt også i år å få til leie noen søndager etter jul, men SiO har foreløpig ikke klart å skaffe hallvakt til mer enn 17.12.


PÅMELDING, EGENANDEL OG PARSAMMENSETNING

  • Du melder deg på ved å følge påmeldings- og betalingsprosedyren nedenfor. Førstemann til mølla som gjelder. Prisen er 150,- .
  • Når du har fått bekreftet påmeldingen eller har andre spørsmål, er det fint om du sender en e-post til kontaktperson Petter Voss: pettervoss@yahoo.no. Oppgi her om du stiller med egen kajakk, klubbkajakk og gjerne også om du har gjort avtale med en makker.
  • På bakgrunn av påmeldingene vil du settes sammen med en makker i par og du vil motta en mail med oversikt over påmeldte, parsammensetning osv i løpet av fredagen før treninga finner sted. Hvert par har ansvar for kajakk og transport til og fra hallen og må avtale dette innbyrdes. Kajakken må bæres ned en trapp og rundt et hjørne og kan ikke være lenger enn 5.30 m.
  • Dersom du får beskjed om at treninga er fulltegnet, er det likevel muligheter for å bli med. Send meg da en mail med beskjed om at du ønsker å stå på venteliste.
  • Dersom du ikke kan komme, men er påmeldt og har betalt, må du også gi beskjed slik at evt personer på venteliste får tilbud om din plass. Betaling ordner dere da innbyrdes.
  • Rullesuppe og rullevideo: Harald inviterer suppe og video i forkant for å studere hvordan proffene tar rulla. Askeladdveien 3 kl 16.30

KAJAKKER, SPRUTTREKK OG KAJAKKVASK

Vi operer med to personer pr. kajakk, og det er maks plass til 11 kajakker i bassenget, dvs. 22 personer. Mens en ruller, hjelper den andre til. Husk spruttrekk som er såpass stramt at det ikke ramler av ved rulling (helst neopren).

En betingelse for leie av hall er at kajakkene må være helt rene utvendig og innvendig. De må følgelig vaskes utevendig og i cockpit før de brukes første gang. Kajakkene må også pakkes inn i plast eller i presenning for å unngå sølesprut under transport. Billig dekkplast fås kjøpt i de fleste byggvarebutikker. Kajakken bør være lettrullet, dvs ikke for stor, ha lavt bakdekk og lav ryggstøtte med god mulighet for å lene seg godt bakover fra cockpit. Vi har fire rullekajakker i «kursbua» i klubben som er fine å bruke. Spruttrekk, årer, årepose og evt våtdrakt eller annet treningstøy må også være rent. Ta gjerne med årepose, dykkemaske eller svømmebriller, neseklype og evt neoprenhette eller øreplugger. Særlig en god neseklype er en lur investering. Det blir mulighet for hjelp og instruksjon i løpet av treninga.

Hilsen

VeltePetter (Petter Voss)

pettervoss@yahoo.no, tlf 90755191

Havpadling

Det er 24 plasser totalt. 6 er reservert og 18 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.