Sesongavslutning for havpadlere og surfskiere

Dato/Tid
Dato(er) – 21.10.2016 – 23.10.2016
18:00 – 16:00

Sted
Kustnära

Beskrivelse

Påmelding til Sesongavslutning for havpadlere og surfskiere

Helgen 21. – 23. oktober går sesongens siste fellestur til hyggelige Kustnära i Sverige.
Påmeldingen finner du lenger ned på siden

IMG_1536Turen passer for deg som har tatt grunnkurs og deltatt på noen onsdagspadlinger. Den passer også for de med lang erfaring, og har padlet mye i allslags vær.

På programmet står korte og lange turer, surfski, bølgelek og sprell, både lørdag og søndag. Fredag kveld blir det et kajakkfaglig innslag klokken 20 (om HMS eller navigering). Etterpå blir det turledersamling cirka klokken 21. Klubbens aktivitetsledere leder turene.

Prisen for overnatting er kr 1400,-. Dette dekker to overnattinger på Kustnära vandrarhem med frokoster, matpakker med full termos begge dager, festmiddag med fiskegryte lørdag, samt kaffe og kake lørdag kveld. Gi beskjed om allergier i forkant. Vask av rommene inngår også i prisen.

Dette må du ha med
Kajakk og tørrdrakt kan lånes av klubben. Husk hjelm om du vil være med på bølgelek. Ta med kart for området Grebbestad – Hunnebostrand. Alle har med eget sengetøy eller lakenpose og håndkle. Ta med egen drikke (med eller uten alkohol) og eventuelt noe å spise fredag kveld.

Transport
Kustnära ligger ved Heestrand, Hamburgsund i Sverige, ca 2 timers kjøring fra Oslo. Se kartanvisning.
Alle kjører og frakter kajakker på egenhånd, men gjør gjerne avtale med en padlevenn i klubben. Bruk gjerne Havpadlernes Facebookside for å avtale samkjøring. Båt kan du selv hente fra onsdag kveld. Det er turledere tilstede torsdag 20/10 kl 17-18. Alle som låner kajakk til turen må føre det opp i boken i klubbhuset.

Påmelding
Siste frist for å melde seg på er mandag 3. oktober.
OBS, Påmelding er bindende etter 3.oktober, pga forhåndsbetaling til Heestrand
Vi ønsker særlig nye havpadlere velkommen.
Betaling ved påmelding.

Underholdning står vi for selv. Vil du bidra med noe? God dansemusikk, en artig selskapslek, quiz eller kanskje bildefremvisning? Meld i fra til oss. Hvis du lurer på noe så skriv en melding til Birte eller Ragnhild. Håper du kommer!

Hilsen Ragnhild og Birte
ragnhildbe@yahoo.no
birte.abild@hotmail.com

Havpadling

Det er 40 plasser totalt. 25 er reservert og 15 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.