Vårsamling 2018

Dato/Tid
Dato(er) - 04.05.2018 - 06.05.2018
Hele dagen

Sted
Hvasser Motell "Fjeldhøi"

Beskrivelse

Havpadlergruppen i Oslo Kajakklubb inviterer til:

Vårsamling 2018 på Hvasser motell/Vestfold

fredag 4. mai til søndag 6. mai.

Start padlesesongen med å møte gamle padlevenner eller bli kjent med nye på vårsamlingen på Hvasser. Her blir det både tilbud om forskjellige kurs, turer og bølgelek. Fredag og lørdag kveld samles vi til felles måltider og padleprat. Innkvarteringer er i hytter med dusj, WC og mulighet for å lage mat og tørke tøy. Hvis du er ny i klubben, er dette en fin mulighet til å bli kjent med andre padlere.

Hvem kan delta?

Vårsamlingen er åpen for alle medlemmer av Oslo Kajakklubb. Deltagelse åpnes for medlemmer i andre klubber etter  15. april.

Det finnes Grunnkurs, Teknikkurs og Aktivitetslederkurs, vennligst se separat påmeldingsskjema!

Turer

Hvasser er et flott utgangspunkt for turer i både skjermet og mer åpent farvann. Det vil bli arrangert både lange turer på 20-30 km og korte turer på 10-15 km. Det blir turer for padlere på ulikt erfaringsnivå. Minstekravet for de enkleste turene er Grunnkurs Hav. Padlere med tilsvarende ferdighetsnivå kan også godtas. Alle turene ledes av NPF godkjente ledere på nivå aktivitetsleder eller høyere. Vi vil i år forsøke å tilby workshops med padletemaer som del av enkelte turer. Dette kommer vi tilbake til når turene presenteres fredag og lørdag under samlingen.

Bølgelek

Det blir arrangert bølgelek minst en av dagene hvis forholdene tillater det. Krav for å delta på bølgeleken er teknikkurs eller tilsvarende ferdigheter. Ta med hjelm!

Praktisk informasjon

Alle må selv sørge for transport til Hvasser. Det er lite plass til parkering, så det er en fordel om flere kjører sammen. Avtale om transport kan gjøres på havpadlergruppas Facebookside. Dersom noen absolutt ikke får til å ordne transport av kajakk, kontakt Knut Bryne for nærmere avtale om mulig fellestransport av kajakker. (NB: Begrenset kapasitet).

På Hvasser har vi leiet en stor felles stue der vi møtes fredag kveld. Her serverer vi litt enkel mat fra klokken 18:00. Det blir gitt mer informasjon om helgens program kl. 21. Turlederne presenterer lørdagens turer.

Kurs og turer starter fra Fynstranda kl. 10:00. Da må deltakerne være klare til å sette kajakkene på vannet. Kajakkene kan legges på Fynstranda fredag kveld.

Lørdag kveld er det felles grilling og sosialt samvær.

Overnatting

Vi har reservert 74 plasser på Hvasser Motell (www.hvassermotell.no). Vi fordeler deltakerne på hytter. I påmeldingen kan du oppgi navn på den eller de du gjerne vil bo sammen med.

Sluttrengjøring er inkludert i leien, men det skal ikke stå oppvask, matvarer eller søppel igjen i hyttene etter utsjekking.

Overnattingen koster 650 kroner per person. Betalingen skjer ved påmelding.

Dette må du ha med!

Det er kaldt i vannet i begynnelsen av mai, så det er nødvendig med tørrdrakt, eventuelt tykkere våtdrakt (minst 4-5 mm). Dersom du ikke har egen tørrdrakt, kan du låne dette av klubben (Kryss av for ønske om lån av tørrdrakt ved påmelding). Man må være kledd slik at man kan fortsette turen etter en velt.

Tørrdraktene lånes ut i klubben torsdag 3. mai fra kl. 18:00 til 20:00.

Dersom du ikke har egen kajakk, kan du også låne en klubbkajakk (Skriv ditt ønske om lån av kajakk eller tørrdrakt i kommentarfeltet). Kajakken kan hentes sammen med tørrdraktene på torsdag. Deltakere som skal på kurs vil bli prioritert dersom det ikke er nok klubbkajakker, men dette vil du få informasjon om.

Ta med egen mat til alle måltider og til matpakker lørdag og søndag. Husk termos til varm drikke. Vi sørger for varme griller lørdag kveld, men du må selv ha med grillmat.

Det er dyner og puter på hyttene, men du må selv ta med sengetøy. Sengetøy/ håndklær kan også leies i resepsjonen for kr 120 per person.

Påmelding og betaling

Aller siste frist for påmelding er tirsdag 24. april kl. 24:00. Da stenges påmeldingen! Påmeldingen er ikke gyldig før du har betalt. Påmeldingsskjema med betaling finner du på OKK.org.

Du betaler både for overnatting og eventuelt kurs, samt kr 300 i deltakeravgift som dekker utgifter til samlingen, blant annet mat fredag kveld og grillkull.

Avbestilling

Dersom du melder deg av innen 24. april får du igjen pengene for overnattingen. Dersom du avbestiller senere, eller dersom du ikke møter opp, får du bare tilbake 50 prosent av overnattingsprisen. Deltakeravgift (300) blir ikke refundert. Utgiftene til kurs refunderes bare ved sykdom eller dersom kurset må avlyses p.g.a. for få deltagere. Avbestillingen sendes til Gunnar Halden på e-post: gunnar.halden@dsb.no.

Velkommen!

Hilsen Annett, Knut, Anne og Gunnar

Havpadling

Det er 74 plasser totalt. 39 er reservert og 35 plasser er ledig. 19 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.