Vårsamlingen: Turer

Dato/Tid
Dato(er) – 05.05.2017 – 07.05.2017
00:00

Sted
Hvasser motell

Beskrivelse

Start padlesesongen med å møte gamle padlevenner eller bli kjent med nye på vårsamlingen på Hvasser. Fredag og lørdag kveld samles vi til felles måltider og padleprat. Innkvarteringer er i hytter med dusj, WC og mulighet for å lage mat og tørke tøy. Hvis du er ny i klubben, er dette en fin mulighet til å bli kjent med andre padlere.

Turer: Hvasser er et flott utgangspunkt for turer i både skjermet og mer åpent farvann. Det vil bli arrangert både lange turer på 20–35 km og korte turer på 15–20 km. Det blir turer for padlere på ulikt erfaringsnivå, minstekravet for de enkleste turene er Grunnkurs Hav. Padlere med tilsvarende ferdighetsnivå kan også godtas. Alle turene ledes av NPF godkjente aktivitetsledere.

Bølgelek: Det blir arrangert bølgelek minst en av dagene hvis for- holdene tillater det. Krav for å delta på bølgeleken er teknikkurs eller tilsvarende ferdigheter. Ta med hjelm!

Se mer informasjon i innbydelsen til Vårsamlingen på okk.org.

Aller siste frist for påmelding er 26. april kl 24.00. Da stenges påmeldingen!

I kommentarfeltet skriver du hvem du vil dele hytte med! Hvis ikke du skriver noe, finner vi noen hyggelige folk du kan dele med.

Havpadling

Det er 50 plasser totalt. 38 er reservert og 12 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

Bestilling er stengt for denne hendelsen.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.