Havpadling

Havpadling er en storartet og spennende aktivitet som innebærer turglede, naturopplevelser, rekreasjon og mestring. Havet kan imidlertid være et krevende element hvor farlige situasjoner raskt kan oppstå. Fokus på sikkerhet, erfaring og ferdighetsutvikling må derfor stå sentralt. I regi av klubben arrangeres padlekvelder, dagsturer og helgeturer.

Faste aktiviteter – Havpadling:

Onsdag- og torsdagspadling er et organisert turtilbud for både for både ferske og mer erfarne padlere som finner sted fra midten av mai til midten av september. Følg med i Facebook-gruppa «Havpadlerne Oslo Kajakklubb» for nærmere informasjon om ukens program!

Onsdagspadling for øvete padlere

Onsdagspadling passer for deg som har padlet endel. Hovedvekten er på å ha fine turer.

Vi samles på brygga klare til å gå på vannet klokka 17:30 (17:00 på høsten når det blir tidlig mørkt) og er ute i 2,5-3,5 timer. Turen går gjerne til en av øyene, til Nesoddlandet eller til byen, hvor vi tar en spisepause før vi padler tilbake.

Samlet lengde på turen varierer, fra 8-10 km og opptil 18-19 km tur/retur lenger ut i sesongen når vi har fått padlet endel og formen er bedre. Turleder legger ut en detaljert turbeskrivelse på havpadlernes facebookside på forhånd.

Det er i utgangspunktet én turleder på onsdagspadling, men det er ofte flere aktivitetsledere med. Hvis det er mange som kommer på onsdagspadling, deler vi gjerne gruppa i to med en turleder for hver gruppe.

Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp og skrive seg på liste som ligger framme.

Hvis du lurer på noe, legg ut spørsmål på facebookgruppa.

Torsdagspadling for begynnere

Torsdagspadling passer for deg som er helt fersk i havkajakk. Hvis du har tatt introduksjonskurset, kan du bli med her.

Vi samles på brygga hver torsdag kl 17.00 og padler en ganske kort tur i rolig tempo, fra 2-3 km en vei før vi tar en spisepause og vi padler tilbake. Lengden vil variere med deltagerne, og turene blir gjerne lengre senere på sesongen.

Torsdagspadlingene ledes av erfarne padlere som har utdanning i turledelse, navigasjon, padleteknikk og redning. De kan gi deg råd og tips og hjelpe deg hvis du trenger det.

Turleder legger ut en detaljert turbeskrivelse på havpadlernes facebookside på forhånd.

Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp og skrive seg på liste som ligger framme.

Hvis du lurer på noe, legg ut spørsmål på facebookgruppa.

Når du har vært med på torsdagspadling noen ganger, oppfordrer vi deg til å prøve onsdagspadlinga.

Se oversikt over andre havpadleaktiviteter

Kommentarer

Ett kommentar til “Havpadling”

  1. Øivind Hansen avatar

    Feil i overskriften
    «Onsdagspadling for nybegynnere/ uerfarne»

    Det skal være Torsdagspadling for nybegynnere/uerfarne