Havpadling

Hektisk padleaktivitet under OKK`s           Vårsamling 2010

Havpadling er en storartet og spennende aktivitet som innebærer turglede, naturopplevelser, rekreasjon og mestring. Havet kan imidlertid være et krevende element hvor farlige situasjoner raskt kan oppstå. Fokus på sikkerhet, erfaring og ferdighetsutvikling må derfor stå sentralt. I regi av klubben arrangeres padlekvelder, dagsturer og helgeturer.

Faste aktiviteter – Havpadling:

Onsdag- og torsdagspadling er et organisert turtilbud for både for både ferske og mer erfarne padlere som finner sted fra midten av mai til midten av september. Følg med i Facebook-gruppa “Havpadlerne Oslo Kajakklubb” for nærmere informasjon om ukens program!

Onsdagspadling for mer erfarne padlere er et tilbud til deg som typisk har tatt grunnkurs, eller behersker tilsvarende ferdighter, og finner sted hver onsdag fra midten av mai til midten av september. Aktiviteten er åpen for alle medlemmer av OKK og krever ingen påmelding, kun oppmøte. Vi setter imidlertid krav til at båten må være rigget og at du for øvrig må være passende utstyrt. Programmet består vanligvis av en tur i indre Oslofjord på ca 15 km. Se eventuelt gjeldende instruks for onsdagspadlingen.

Torsdagspadling for nybegynnere/ uerfarne er er tilbud for deg som har tatt introduksjonskurs, men ikke føler deg helt klar til å bli med på den ordinære onsdagspadlingen. Programmet vil består av enkel tur, instruksjon og veiledning. Arrangementet er åpent, men meld gjerne interesse til havpadling.okk@gmail.com.

Se oversikt over andre havpadleaktiviteter