Bli medlem i OKK

Hva koster det å være medlem i OKK i 2023? 

Årlig medlemskontingent – Voksne (født i 2001 eller før): kr. 2000,-
Barn/Ungdom (født i 2002 eller senere): kr. 1000,-

(Dette inkluderer ikke innmeldingsavgift)

Medlemskap i OKK er personlig og det er ikke tillat å ta med en venn. 

Det er halv medlemskontingent ved innmelding etter 1.september, innført fra 2020. (Voksne kr.1000,- og barn/ungdom kr.500,-)

Den årlige medlemskontingenten blir sendt ut i starten av hvert kalenderår etter innmelding. 

Innmeldingsavgift:

Alle som melder seg inn, bortsett fra barn som begynner på kajakkskole, deltar på organisert trening eller har våttkort fra før, betaler en innmeldingsavgift på kr. 1.200,-. For dette får du et obligatorisk introduksjonskurs (våttkort). Introkurset må gjennomføres før du får tilgang til klubbens kajakker, utstyr og øvrige fasiliteter. Introkursene arrangeres fra april til september. meld deg på et introduksjonskurs HER. Det betyr at du totalt betaler kr. 3200,- ved innmelding. 

For nye medlemmer som har våttkort fra tidligere (enten introkurs hav eller grunnkurs hav) betales en innmeldingsavgift på kr.500,-. Dette inkluderer en innføring i klubbens rutiner og utstyr meld deg på det HER . Våttkort må dokumenteres og sendes på epost til post@okk.org. Du betaler totalt 2500,- ved innmelding om du har våttkort fra før. (Ved innmelding i vinterhalvåret kan innføring i klubbens utstyr og rutiner avtales ved å sende en epost til: post@okk.org)

Barn som er født i 2009 eller senere må begynne på kajakkskolen.  Det koster kr. 1000,- Dette inkluderer både medlemskap og kajakkskole.

Barn/ungdom som melder seg inn og deltar på organisert trening i OKK betaler medlemskontingent (1000,- kr for barn/ungdom) pluss treningsavgiften for treningsgruppen.

OBS! Ungdom (født i 2008 eller tidligere) som ikke ønsker å deltar på kajakkskolen eller organisert trening MÅ ta introduksjonskurs og betale innmeldingsavgift. Vi anbefaler imidlertid alle barn og unge å delta på klubbens treninger eller kajakkskole.

Hva får du ved innmelding i OKK:

 • Fri tilgang på klubbkajakker og utstyr
 • Fri tilgang til et stort og moderne treningslokale
 • Et våttkort introduksjonskurs 
 • Et flott garderobeanlegg og badstue
 • Nøkkelbrikke til klubben
 • Et unikt klubbmiljø med turer og mosjonstilbud
 • En ny opplevelse av Oslofjorden!

Klubbens åpningstid er 06.00 – 00.00 


Innmelding

 1. Trykk på bli medlem knappen øverst på siden
 2. Har du allerede en profil i MinIdrett logger du deg inn med den
 3. Hvis du ikke allerede har en profil i MinIdrett må du registrere deg som ny bruker
 4. Følg stegene
 5. Send inn medlemssøknad 
 6. I løpet av kort tid vil du motta e-post fra Oslo Kajakklubb med lenke til online betaling ( og faktura med KID) for medlemskontingent og Innmeldingsavgift. Når avgiften er betalt er du medlem i Oslo Kajakklubb og må melde deg på obligatorisk Introkurs.

  Har du allerede Våttkort må bilde av dette sendes til post@okk.org. Når avgiften er betalt må du delta på en innføring i klubbens rutiner og utstyr. 

Du kan også sende medlemsøknad under “medlemskap” i MinIdrett 

Introduksjonskurs

Når du har blitt medlem i OKK må du melde deg på Introduksjonskurs. Velg billetten “Introduksjonskurs med våttkort”  Det blir satt opp kurs hver uke fra midten av april fram til og med september. Datoene for introkurs legges ut på hjemmesiden.

NB! Påmeldingen er bindende.

Husk tid og dato for kurset du melder deg på. Det er veldig viktig at du stiller på kurset som du har meldt deg på.

Innføring i klubbens rutiner og utstyr (for de som som har våttkort fra før)

Når du har blitt medlem må du melde deg på et av våre introduksjonskurs og velge billetten “Innføring i klubbens utstyr og rutiner (for de som allerede har våttkort)” Delta på innføring av klubbens rutiner og utstyr. Når de som er på fullt introkurs og skal ta Våttkort går på vannet er du ferdig. 

Kursdagen

På kursdagen møter du på brygga foran klubbhuset. Ta med deg medlemskortet eller kvittering fra MinIdrett på at du har betalt medlemskontingent og innmeldingsavgift.

Hvis du ikke kan dokumentere at du har betalt eller har glemt medlemskortet, vil du ikke kunne delta på kurset.

Husk å ta med klær som du kan padle i og håndkle. Hva som er egnet padletøy, avhenger av temperatur i luften og i vannet. Lett og tettsittende treningstøy og/eller superundertøy pluss en jakke som er vind- og vanntett passer bra når det er kaldt. Vi bruker ikke sko i kajakken. De som deltar på de første introkursene, vil få låne tørrdrakt av klubben.

NB! Introduksjonskurset er KUN for medlemmer i OKK og er obligatorisk for alle nye medlemmer i Oslo Kajakklubb. Først når det er gjennomført vil du kunne ta i bruk klubbens kajakker, utstyr og andre fasiliteter.

OKK skal være for alle og økonomi skal ikke være årsak til at barn/unge ikke deltar i idrettslaget. Om det for enkeltpersoner eller familier er problemer med å få betalt medlemskontingent og/eller treningsavgifter, ber vi om at daglig leder kontaktes. Hver sak behandles individuelt og vi har taushetsplikt. Ta kontakt!