Sommerleir 2023 Oslo kajakklubb- Påmelding er åpnet

Oslo kajakklubb arrangerer sommerleir 2023 i 5 uker (uke 26, 27 og 31, 32, 33). Målet er å gi flest mulig barn muligheten til å få en flott sommeropplevelse ved sjøen. Vi kan tilby barn i alderen 9 – 14 år én uke for ca. 25 barn per uke.

Takket være støtte fra private og offentlige midler har sommerleiren vært gratis de siste år. Påmelding kan starte straks vi har fått tilsagn om midler, som regel i midten av mai.

  • I 2023 arrangeres sommerleir i 5 uker: 26, 27 og 31, 32, 33.
  • Oppstart 26. juni og avsluttes 18. august. Pause i fellesferien.
  • Kl. 9-15 hver dag, mandag til fredag. Oppmøte mellom kl. 08.45-09.00.
  • Passer best for barn og unge i alderen 9-14 år.
  • Du kan både være nybegynner, og du kan være mer øvet.
  • Du må kunne svømme for å delta på sommerleir.
  • Spørsmål? Ring/send SMS til Stein Hagen på 48063256 eller epost til aktivitet@okk.org

På vår sommerleir kan barna få lære å padle ulike typer kajakk inkludert Flattvann, Hav, Surfski, SUP-brett, Kajakkpolo. Barna lærer i I tillegg om livredning, sikkerhet og sjøvettregler og trygg ferdsel på sjøen og mye annet som er godt å kunne når man ferdes på eller ved sjøen. Du trenger ikke padleerfaringer for å delta.

Vi har basen på klubbhuset med forskjellige aktiviteter hver dag med padleturer og trening tilpasset ulike ønsker og ferdigheter. Fokus er å bli trygg på vannet, padleglede, ha det gøy sosialt, blandet med trening og varierte aktiviteter.

Sommerjobb til ungdom

Hver sommer kan vi tilby opptil 30 ungdom sommerjobb som vil få grundig padleopplæring, livredning og førstehjelp, lederkurs og jobberfaring som barne- og ungdomsleder (brygge- og badevakt, instruktør/aktivitetsleder på land og vann, padleinstruktør, ordensvakt, følgebåtfører mm.). Sommerjobb tilbys både til klubbens ungdom og trenere og til ungdom som søker sommerjobb via de nærliggende bydelene i Oslo kommune.