Sommerleir 2023 Oslo kajakklubb- Påmelding starter medio mai!

OKK sommerleir 2023 varer i 5 uker (uke 26, 27 og 31, 32, 33), oppstart 26. juni og avsluttes 18. august. Vi kan tilby barn i alderen 9 – 14 år én uke for ca. 25 barn per uke. Målet er å gi flest mulig barn muligheten til å få en flott sommeropplevelse. Takket være støtte fra private og offentlige midler har sommerleiren vært gratis de siste år. Påmelding kan starte straks vi har fått tilsagn om midler, som regel i midten av mai.

SE UKEPROGRAM FOR SOMMERLEIR 2023 (PDF)

På vår sommerleir kan barna få lære å padle ulike typer kajakk inkludert Flattvann, Hav, Surfski, SUP-brett, Kajakkpolo. Barna lærer i I tillegg om livredning, sikkerhet og sjøvettregler og trygg ferdsel på sjøen og mye annet som er godt å kunne når man ferdes på eller ved sjøen. Bli med og opplev en hel uke med gleder på vann og på land. Du trenger ikke padleerfaringer for å delta. Vi har basen på klubbhuset med forskjellige aktiviteter hver dag med padleturer og trening tilpasset ulike ønsker og ferdigheter. Fokus er å bli trygg på vannet, padleglede, ha det gøy sosialt, blandet med trening og aktiviteter.

Hver sommer kan vi tilby opptil 30 ungdom sommerjobb som vil få grundig padleopplæring, livredning og førstehjelp, lederkurs og jobberfaring som barne- og ungdomsleder (brygge- og badevakt, instruktør/aktivitetsleder på land og vann, padleinstruktør, ordensvakt, følgebåtfører mm.).

[sales_countdown_timer id=”salescountdowntimer”]