Bli medlem i OKK

Trykk på “Bli medlem” knappen for å sende medlemssøknad til OKK

Hva koster det å være medlem i OKK i 2023? 

Årlig medlemskontingent

Voksne: kr. 2000,-
Barn/Ungdom (til og med 21 år): kr. 1000,-

NB: Medlemskapet løper inntil utmelding er sendt til klubben!

Dette inkluderer ikke innmeldingsavgift

Medlemskap i OKK er personlig og det er ikke tillat å ta med en venn for å padle eller bruke klubbens fasiliteter og utstyr.

Det er halv medlemskontingent ved innmelding etter 1.september, innført fra 2020. (Voksne kr. 1000,- og barn/ungdom kr. 500,-)

Den årlige medlemskontingenten blir sendt ut i starten av hvert kalenderår etter innmelding. 

Innmeldingsavgift:

Alle som melder seg inn betaler en innmeldingsavgift

Barn/ungdom som skal delta på organisert aktivitet slipper å betale innmeldingsavgift. les mer om klubbens organiserte aktivitet for barn og ungdom HER

Har du ikke Våttkort fra før er innmeldingsavgiften 1200,- Da må du delta på fullt introduksjonskurs for nye medlemmer.  Påmelding til kursene finner du HER

Har du våttkort fra før er innmeldingsavgiften 500,- Dokumentasjon på at du har våttkort fra før (ta bilde av våttkortet) sendes til post@okk.org ved innmelding for å få den reduserte innmeldingsavgiften. Du må delta på en innføring i klubbens utstyr og rutiner på et av våre introduksjonskurs før du kan begynne å bruke klubben. Kursene finner du HER.  Velg billetten “Innføring i klubbens utstyr og rutiner (for de som allerede har våttkort)” 

Hva får du ved innmelding i OKK:

  • Fri tilgang på klubbkajakker og utstyr
  • Fri tilgang til et stort og moderne treningslokale
  • Et våttkort introduksjonskurs 
  • Et flott garderobeanlegg og badstue
  • Nøkkelbrikke til klubben
  • Et unikt klubbmiljø med turer og mosjonstilbud
  • En ny opplevelse av Oslofjorden!

Klubbens åpningstid er 06.00 – 00.00 


Info om Introduksjonskursene

Når du har blitt medlem i OKK må du melde deg på Introduksjonskurs. Velg billetten “Introduksjonskurs med våttkort”  Det blir satt opp kurs hver uke fra midten av april fram til og med september. Datoene for introkurs legges ut på hjemmesiden.

NB! Påmeldingen er bindende.

Husk tid og dato for kurset du melder deg på. Det er veldig viktig at du stiller på kurset som du har meldt deg på.

Innføring i klubbens rutiner og utstyr (for de som som har våttkort fra før)

Når du har blitt medlem må du melde deg på et av våre introduksjonskurs og velge billetten “Innføring i klubbens utstyr og rutiner (for de som allerede har våttkort)” Delta på innføring av klubbens rutiner og utstyr. Når de som er på fullt introkurs og skal ta Våttkort går på vannet er du ferdig. 

Kursdagen

På kursdagen møter du på brygga foran klubbhuset. NB! medlemskontingenten og innmeldingsavgiften må være betalt før kursstart.

Husk å ta med klær som du kan padle i og håndkle. Hva som er egnet padletøy, avhenger av temperatur i luften og i vannet. Lett og tettsittende treningstøy og/eller superundertøy pluss en jakke som er vind- og vanntett passer bra når det er kaldt. Vi bruker ikke sko i kajakken. De som deltar på de første introkursene, vil få låne tørrdrakt av klubben.

NB! Introduksjonskurset er KUN for medlemmer i OKK og er obligatorisk for alle nye medlemmer i Oslo Kajakklubb. Først når det er gjennomført vil du kunne ta i bruk klubbens kajakker, utstyr og andre fasiliteter.

OKK skal være for alle og økonomi skal ikke være årsak til at barn/unge ikke deltar i idrettslaget. Om det for enkeltpersoner eller familier er problemer med å få betalt medlemskontingent og/eller treningsavgifter, ber vi om at daglig leder kontaktes. Hver sak behandles individuelt og vi har taushetsplikt. Ta kontakt!