Sommerleir 2021 OKK – Fullt med opptil 100 på venteliste! –

Sommerleir 2021 i Oslo Kajakkklubb (OKK.org) starter 21.juni og varer frem til 13. august i uke 25, 26, 27 og 30, 31, 32. Vi kan tilby barn i alderen 9 – 14 år én uke helt gratis for 25 barn per uke takket være støtte fra våre samarbeidspartnere Gjensidigestiftelsen og Oslo Kommune

Oppdatering 5. juni: Vi åpnet påmeldingen 20. mai kl. 20. – ALLE UKER FULLBOOKET MED OPPTIL 100 PÅ VENTELISTE! PÅMELDING ER DERFOR STOPPET.
Mulig å melde på ditt barn én av ukene. Hvis du ønsker flere uker per barn, må du vente til 20. juni kl. 20 med å melde ditt barn på eventuelle ledige plasser. Målet er å gi flest mulig barn muligheten til å få en flott sommeropplevelse.

SE UKEPROGRAM FOR SOMMERLEIR 2021 (PDF)

På vår sommerleir kan barna få lære å padle ulike typer kajakk inkludert Flattvann, Hav, Surfski, SUP-brett, Kajakkpolo. Barna lærer i I tillegg om livredning, sikkerthet og sjøvettsregler og trygg ferdsel på sjøen og mye annet som er godt å kunne når man ferdes på eller ved sjøen. Bli med og opplev en hel uke med gleder på vann og på land. Du trenger ikke padleerfaringer for å delta. Vi har basen på klubbhuset med forskjellige aktiviteter hver dag med padleturer og trening tilpasset ulike ønsker og ferdigheter. Fokus er å bli trygg på vannet, padleglede, ha det gøy sosialt, blandet med trening og aktiviteter.