Sommerleir 2024 i Oslo kajakklubb

Oslo kajakklubb planlegger sommerleir 2024 i 5 uker (uke 26, 27 og 31, 32, 33). Målet er å gi flest mulig barn muligheten til å lære å padle og få en flott sommeropplevelse ved sjøen. Aktivitetene egner seg best for alderen 10 – 14 år. Hver deltaker får kun én uke hver. Vi blir ca. 25 barn per uke og ca. 12 sommervikarer og instruktører med padleerfaring som ivaretar sikkerheten på land og på vann.

  • Vi pleier å åpne opp for påmelding til sommerleir ca. 20. mai. 
  • Takket være private og offentlige midler har sommerleiren vært gratis de siste år.
  • Eksakt dato blir bestemt etter at vi får tilsagn om tilskudd fra private og offentlige midler.

Vil du motta epost når sommerleiren åpnes for påmelding?

KAJAKKSKOLE mai-juni-2024: Interessert i å lære å padle og bli del av et godt inkluderende klubbmiljø med padleglede? Klikk her for info og påmelding.

SOMMERLEIR 2024: På vår sommerleir kan barna lære å padle ulike typer kajakk inkludert Flattvann, Hav, Surfski, Kajakkpolo og SUP-brett. Barna lærer i I tillegg om livredning, sikkerhet og sjøvettregler og trygg ferdsel på sjøen, sporløs ferdsel og mye annet som er godt å vite når man ferdes på eller ved sjøen. Du trenger ikke padleerfaringer for å delta.

Vi har basen på klubbhuset med forskjellige aktiviteter hver dag med padleturer og trening tilpasset ulike ønsker og ferdigheter. Fokus er å bli trygg på vannet, padleglede, ha det gøy sosialt, blandet med trening og varierte aktiviteter.

Sommerjobb til ungdom

Hver sommer kan vi tilby opptil 30 ungdom sommerjobb som vil få grundig padleopplæring, livredning og førstehjelp, lederkurs og jobberfaring som barne- og ungdomsleder (brygge- og badevakt, instruktør/aktivitetsleder på land og vann, padleinstruktør, ordensvakt, følgebåtfører mm.). Sommerjobb tilbys både til klubbens ungdom og trenere og til ungdom som søker sommerjobb via de nærliggende bydelene i Oslo kommune.

Artikler fra de siste års sommerleir i Oslo kajakklubb: