Viktig info etter fullført innmelding

Medlemskontingent

Årlig medlemskontingent – Voksne (fra året de fyller 21): kr. 2000,-
Barn/Ungdom (til og med året de fyller 20 år): kr. 1000,-

ALLE nye medlemmer må delta på intorduksjonskurs med våttkort eller innføring i klubbens utstyr og rutiner før man begynner å bruke klubbens fasiliteter.

Introduksjonskurs (for deg som ikke har våttkort fra før) innmeldingsavgift: 1200,- (gjelder ikke barn som deltar kajakkskole eller organisert idrett)

Når du har blitt medlem i OKK må du melde deg på Introduksjonskurs for nye medlemmer.  Det blir satt opp kurs hver uke fra midten av april fram til og med september. Datoene for introkurs legges ut på hjemmesiden: Kurskalender – Oslo Kajakklubb (okk.org)

NB! Påmeldingen er bindende.

Husk tid og dato for kurset du melder deg på. Det er veldig viktig at du stiller på kurset som du har meldt deg på.

Innføring i klubbens rutiner og utstyr (for deg som som har våttkort fra før) Innmeldingsavgift: 500,- (gjelder ikke barn som deltar kajakkskole eller organisert idrett)

Bevis på våttkort må sendes til: post@okk.org

Når du har betalt kontingent og innmeldingsavgift må du melde deg på et av våre introduksjonskurs og velge billetten “Innføring i klubbens utstyr og rutiner (for de som allerede har våttkort)” Delta på innføring av klubbens rutiner og utstyr. Når de som er på fullt introkurs og skal ta Våttkort går på vannet er du ferdig. kursene finner du her: Kurskalender – Oslo Kajakklubb (okk.org)

Kursdagen

På kursdagen møter du på brygga foran klubbhuset. NB! medlemskontingenten og innmeldingsavgiften må være betalt før kursstart.

Husk å ta med klær som du kan padle i og håndkle. Hva som er egnet padletøy, avhenger av temperatur i luften og i vannet. Lett og tettsittende treningstøy og/eller superundertøy pluss en jakke som er vind- og vanntett passer bra når det er kaldt. Vi bruker ikke sko i kajakken. De som deltar på de første introkursene, vil få låne tørrdrakt av klubben.

NB! Introduksjonskurset er KUN for medlemmer i OKK og er obligatorisk for alle nye medlemmer. Først når det er gjennomført vil du kunne ta i bruk klubbens kajakker, utstyr og andre fasiliteter.

OBS! Barn/Ungdom som ikke ønsker å deltar på kajakkskolen eller organisert trening MÅ ta introduksjonskurs og betale innmeldingsavgift. Vi anbefaler imidlertid alle barn og unge å delta på klubbens treninger eller kajakkskole.

Hva får du ved innmelding i OKK:

  • Fri tilgang på klubbkajakker og utstyr
  • Fri tilgang til et stort og moderne treningslokale
  • Et våttkort introduksjonskurs
  • Et flott garderobeanlegg og badstue
  • Et unikt klubbmiljø med turer og mosjonstilbud
  • En ny opplevelse av Oslofjorden!
  • Nøkkelbrikke til klubbhuset (deles ut på introduksjonskursene)