Viktig info etter fullført innmelding

Medlemskontingent

Årlig medlemskontingent – Voksne (født i 1999 eller før): kr. 2000,-
Barn/Ungdom (født i 2000 eller senere): kr. 1000,-

Introduksjonskurs (for deg som ikke har våttkort fra før) innmeldingsavgift: 1100,- (gjelder ikke barn som deltar kajakkskole eller organisert idrett)

Når du har blitt medlem i OKK må du melde deg på Introduksjonskurs.  Det blir satt opp kurs hver uke fra midten av april fram til og med september. Datoene for introkurs legges ut på hjemmesiden.

NB! Påmeldingen er bindende.

Husk tid og dato for kurset du melder deg på. Det er veldig viktig at du stiller på kurset som du har meldt deg på.

Innføring i klubbens rutiner og utstyr (for deg som som har våttkort fra før) Innmeldingsavgift: 400,- (gjelder ikke barn som deltar kajakkskole eller organisert idrett)

Pga. strenge koronarestriksjoner må innføring i klubbens utstyr og rutiner avtales med daglig leder på e-post: post@okk.org

Kursdagen

På kursdagen møter du på brygga foran klubbhuset. Ta med deg medlemskortet eller kvittering fra MinIdrett på at du har betalt medlemskontingent og innmeldingsavgift.

Hvis du ikke kan dokumentere at du har betalt eller har glemt medlemskortet, vil du ikke kunne delta på kurset.

Husk å ta med klær som du kan padle i og håndkle. Hva som er egnet padletøy, avhenger av temperatur i luften og i vannet. Lett og tettsittende treningstøy og/eller superundertøy pluss en jakke som er vind- og vanntett passer bra når det er kaldt. Vi bruker ikke sko i kajakken. De som deltar på de første introkursene, vil få låne tørrdrakt av klubben.

NB! Introduksjonskurset er KUN for medlemmer i OKK og er obligatorisk for alle nye medlemmer i Oslo Kajakklubb. Først når det er gjennomført vil du kunne ta i bruk klubbens kajakker, utstyr og andre fasiliteter.

OBS! Ungdom (født i 2006 eller tidligere) som ikke ønsker å deltar på kajakkskolen eller organisert trening MÅ ta introduksjonskurs og betale innmeldingsavgift. Vi anbefaler imidlertid alle barn og unge å delta på klubbens treninger eller kajakkskole.

Hva får du ved innmelding i OKK:

  • Fri tilgang på klubbkajakker og utstyr
  • Fri tilgang til et stort og moderne treningslokale
  • Et våttkort introduksjonskurs og klubbens t-skjorte
  • Et flott garderobeanlegg og badstue
  • Et unikt klubbmiljø med turer og mosjonstilbud
  • En ny opplevelse av Oslofjorden!