Viktig info etter fullført innmelding

Medlemskontingent

Årlig medlemskontingent – Voksne (fra året de fyller 22): kr. 2200,-
Barn/Ungdom (til og med året de fyller 21 år): kr. 1100,-

Medlemskontingenten betales ved innmelding.

ALLE nye medlemmer må delta på introduksjonskurs med Våttkort eller innføring i klubbens utstyr og rutiner (Første del av introduksjonskurset) før man begynner å bruke klubbens fasiliteter.


Introduksjonskurs (for deg som ikke har våttkort fra før)

Innmeldingsavgift: 1200,- (gjelder ikke barn som deltar kajakkskole eller organisert idrett) innmeldingsavgiften betales ved påmelding til introduksjonskurset

Når du har blitt medlem i OKK må du melde deg på Introduksjonskurs for nye medlemmer.  Det blir satt opp kurs hver uke fra midten av april fram til og med september. Datoene for introkurs legges ut på hjemmesiden: HER

NB! Påmeldingen er bindende.


Innføring i klubbens rutiner og utstyr (for deg som som har Våttkort fra før)

Innmeldingsavgift: 500,- (gjelder ikke barn som deltar kajakkskole eller organisert idrett) innmeldingsavgiften betales ved påmelding til introduksjonskurset

Bevis på våttkort må sendes til: post@okk.org

Når du har meldt deg inn og betalt meldeskontingenten må du melde deg på et av våre introduksjonskurs og velge billetten “Innføring i klubbens utstyr og rutiner (for de som allerede har våttkort)” Delta på innføring av klubbens rutiner og utstyr. Når de som er på fullt introkurs og skal ta Våttkort går på vannet er du ferdig. kursene finner du HER


NB! om du melder deg inn på vinterstid og ønsker å benytte deg av OKKs innendørs treningsfasiliteter før første introduksjonskurs må du sende en epost til post@okk.org for å få nøkkelbrikke til klubben.

Kursdagen

På kursdagen møter du på brygga foran klubbhuset. NB! medlemskontingenten og innmeldingsavgiften må være betalt før kursstart.

Husk å ta med klær som du kan padle i og håndkle. Hva som er egnet padletøy, avhenger av temperatur i luften og i vannet. Lett og tettsittende treningstøy og/eller superundertøy pluss en jakke som er vind- og vanntett passer bra når det er kaldt. Vi bruker ikke sko i kajakken. De som deltar på de første introkursene, vil få låne tørrdrakt av klubben.

NB! Introduksjonskurset er KUN for medlemmer i OKK og er obligatorisk for alle nye medlemmer. Først når det er gjennomført vil du kunne ta i bruk klubbens kajakker, utstyr og andre fasiliteter.

OBS! Barn/Ungdom som ikke ønsker å deltar på kajakkskolen eller organisert trening MÅ ta introduksjonskurs og betale innmeldingsavgift. Vi anbefaler imidlertid alle barn og unge å delta på klubbens treninger eller kajakkskole.

Hva får du ved innmelding i OKK:

  • Fri tilgang på klubbkajakker og utstyr
  • Fri tilgang til et stort og moderne treningslokale med topp kvalitets utstyr
  • Et våttkort introduksjonskurs
  • Et flott garderobeanlegg og badstue
  • Et unikt klubbmiljø med turer og mosjonstilbud
  • En ny opplevelse av Oslofjorden!
  • Nøkkelbrikke til klubbhuset (deles ut på introduksjonskursene)